cuisine royale

galahad
Piyasadaki bir çok battle royale oyunlarından biri. Pc tarafında pek tercih edilmese de, konsollarda biraz daha şanslı konumda.

Ilk nedeni 60fps hedefiyle çalışması. İkinci sebebi de grafik olarak göz yormuyor oluşu, hatta kabul edilebilir seviyede iyi grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Apex ve fortnite bu oyunla kıyaslanamaz. Arada devasa kalite farkı var. Ama bir benzeri olan pubg konsol sürümüyle kıyaslayabiliriz.

Pubg'nin konsolda 30fps çalışması, grafiklerin çamur olması ve stabil oyun deneyimi sunamayışından ötürü, cuisine royale teknik konularda rakibini hayli ezmiş bulunmakta.

Üstelik cuisine royale ücretsiz bir yapım. Bu konuda da pubg'den ciddi bir üstünlüğü var.

Ama gel gelelim, içerik öyle mi ?
Elbette değil. Cuisine Royale kendine has tarzı ve pek ciddi olmayan havasıyla farklılık yaratıyor. Oyunda üç adet karakter var. Üçünün de farklı skilleri var. Bunların dışında, oyunda serum torbasını can paketi, oksijen tüpünü ise stamina sağlayan bir araç olarak kullanmak mümkün. Ayrıca oyunda geçen haritalar da ikinci dünya savaşında bulunan mekanlar. Silahlar da aynı şekilde o döneme ait.

Enteresan elementleri birleştirip, farklı bir kafa yapmışlar.

Bu oyunu, eğer ki konsol sahibiyseniz, canınız da battle royale oyunu çekiyor ve apex, fortnite gibi gerçeklikten biraz uzaklaşan oyunlardan istemiyorsa; gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol