cocker

queen
uzun kulakli bir kopek cinsi. cok oyuncu olurlar ve gorunuslerine aldanmamali cunku aslinda onlar av kopegidirler, cok sevgi beklerler, zeki ve birazda simarik olurlar.
sinirsahibi
aksam yemeginden sonra masanin etrafinda atacagi ufacik bir tur ile tum yemek kirintilarini kulaklariyla toplayabilme yetisi had safhadaki sevimlilikte tavan yapmis bir tur kopek.
amygdala
nasil okundugu her daim tartisma konusu olmus sozcuktur.kimileri kakkir’i savunurken kimileri kukir der.kok cock olduguna gore kanimca kakkir seklinde okunur ama dedigim gibi tartisma konusudur.bilgili kisiden aciklama bekler.
queen
mutsuz oldugunuzu bir sekilde anlayan ve oyle anlarda yaninizdan ayrilmayan hatta elinizi yalamak, size yaslanmak gibi aktivitelerle sizi sevdigini gosteren ve sizi mutlu eden tatli yaratik cinsi.
ayegulnazcan
fazlasiyla akilli,fazlasiyla anlayisli ve kendince degerli seyleri fazlasiyla koruyan kopek cinsi.hasta oldugunuzda basinizdan ayrilmaz,evine,yemek kabina ya da sevdigi bir insana yaklasamazsiniz.yalniz biraz fazla kolay gaza gelir,bunu da dezavantaj saymamak lazimdir.
passive
kişilikli bir köpek cinsidir.he bir de yemek konusunda bir kıskançtır ki düşman başına...kola içiyorsanız o da içmek ister,ceviz yiyorsaniz o da yemek ister.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol