cnbc e dizilerini gece izlemek

myysteriouss
akşam saatlerindeki bölümlerinin tekrarları gece yarısından sonra verilen dizilerin, ilk yayınlarındaki en heyecanlı yerlerinde reklama girmesinden bıkıp usanan, ve sonuçta da kanala küfür etmesi kaçınılmaz olan kişi eylemidir. kanımca mantıklıdır da.reklam girmiyorken bilgisayara indirip izlemiş tadı da vermektedir hemencecik biter.
akhillius
ev halkının akşam boyunca izlemiş oldukları ne olduğu belli olmayan programlardan vakit bulamayıp kendi isteğine ulaşamayan bireyin herkezin odasın yatmaya çekildiği vakitlerde tv başına geçip "rahatsız" edilmemenin verdiği şevk ile ordan oraya dilediği gibi zaping yaptıktan sonra cnbc’eye ulaşıp rahat rahat-hatta popoyunu kaşıya kaşıya- gerçekleştirmek zorunda kaldığı eylem. zira daha zevklidir çünkü sadece siz ve tv vardır.
imphotep
gece sevişmek gibidir.neredeyse en normali oymuş gibi gelir.hatta arada bir akşam yemeği saatine denk gelir,"bu ne lan,ben bunu mu izliyorum?"dersiniz içinizden..ama gece olunca,herkes yatınca götüm götüm gene izlersiniz..
olmadı açın show tv’yi sıcak saatler reklamı dinleyin saatlerce.
westkhan
hiç rahatsız edilmeden az reklamlı güzel ve seviyeli bir dizi izleme imkanıdır cnbcede olmasa kaliteli dizilere hasret kalacaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol