çete savaşları

independence
bo$ zamanlari biraz olsun eglenceli gecirmek icin online oynanan bir facebook uygulamasi.cok yeni oldugumdan olsa gerek, enerjimi ne yaparak arttiracagimi hala bulamadim ya ona yanarim.

edit:sure gectikce hem dayaniklilik hem de enerji kendi kendine artiyormu$.negzel bi$i.
independence
facebook’un en zivanadan cikartici $eysi.bak saat 08:15 de entry yazmi$im bu ba$liga cunku oynuyormu$um, saat 14:35 olmu$ ben hala oynuyorum.ki zaten gecenin bir yarisi ba$lami$tim.e hani i$ guc ama di mi? yok i$te.takinti haline geliyor bu zikkim.
independence
kisa surede(iki gun) 14. seviyeye kadar gelebildigim oyun.daha da lezizi facebooktan kiz kaldirma metodlarinin ba$inda yer alir.hatunlar kendileri yirtinirlar beni ekleyin davet yollayin diye.

lakin bu hatunlarin %80 i de faketir, zira bu oyunda davet yollamak bir nevi kiyak yapmak gibi bir $eydir.eleman gider fake bir account alir, iki bikinili resim koyar oraya google image’dan indirip, sonrasinda gelsin davetler.

ha ama ben yer miyim bunlari? yemem.yemedim.

mahir abi sana soyluyorum.biliyordum ben o bikinili resimli hatun accountunun fake oldugunu, sana ait oldugunu.sacmalama allaha$kina!
independence
50. seviyeye geldikten sonra oyunda yapilacak bir $ey kalmiyor. ali$veri$ merkezlerini ve otelleri falan da gayrimenkullerinizin icine kattiktan sonra saatte milyonlarca dolar para kazaniyorsun, bu paralarla yeniden oteldi kumarhaneydi ali$veri$ merkeziydi bir suru $ey aliyorsun ve rutin bir $ekilde bunlarla devam ediyorsun. bir adim daha otesi yok.
independence
bolge kismindan her bir bolge satin alinca o bolge %10 oraninda zamlaniyor. mesela bir oteli 40 000 000$ a aliyorsaniz bir dahaki ali$inizda ayni bolgeyi 44 000 000$ a alacaksiniz demek oluyor bu. bir de paralarini degerlendirmeyenler cikiyor ki kar$iniza en guzeli de o oluyor. tek bir kavgadan 38 000 000$ kazandigimi bilirim. ayni ki$i ile onun yahut sizin dayanikliliginiz bitene kadar devam ederseniz bu kavgaya, 150 /200 milyon dolar kazanmaniz cok basit 4 dakikada.
independence
saatte 40 milyon $ kazanmaya ba$ladim ve 50. seviyedeyim ama bu oyunun ne sike derman oldugunu halen cozebilmi$ degilim. hayir bitmiyor da $erefsiz. ben 50. seviyeye geldigimde sagdan soldan maytaplar firlayip "congratulation, you win" yazacak diye beklemi$tim oysa. hadi hicbiri olmadi bari bi duduk falan bir $ey ottur be mendebur.
independence
50. seviyede sonlanan oyundu bu. daha sonradan oyunun cok bo$ ve cok anlamsiz oldugu anla$ilmi$ olacak ki 50. seviyeden daha yukari ilerleme imkani verildi oyunculara. misal ben 52. seviyedeyim $u anda oh$.

ha gene bombo$ bir oyun o ayri konu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol