çatacak yer arayan insan modeli

angelus
ortada hiçbir negatif durum yokken "lan ben böyle memleketin a.k." diyerek diyaloga giren, girmeye çalışan, bir anda bulunulan mevkinin tüm neşesini skip atan, "ya bilader bi sktirgit allasen" denildiği vakit tekrar celallenip ummansız triplere giren insan modelleridir. ha arkalarından "insan modeli" şeklinde atılıp tutulduğu zaman tekrar aynı ruh halinede büründükleri gözlemlenmiştir de.
van ness
genelde gırgır şamata mutluluk muhabbet ortamlarına ansızın dalan, ortada dönen jargona aldırmadan bir anda muhabbeti küt diye kesip kimseyi sklemeden haralagürele asabiyet yapan bütün zevki sefayı kendi egosu uğruna harcayan insan modeli.
zekirbelli
mevcut sinirini yakınında kim varsa sebepsiz yere çıkarmaya çalışan tiz ağzının payı verilerek akıllı olması gerektiğinin hunharca anlatılması zaruri karbon insan modeli.
betterthan
hayata olan kuskunluklerini ezikliklerini baskalarindan cikartmaya calisan herdaim ortam bozucu oldugundan dolayi,arkadaslari tarafindan savulun lan yine geldi tarzi soylemlere maruz kalan piskolojik sorunlari olan insan modelidir,onlari da sevelim topluma kazandiralim.
chef doeuvre
sinirlenmekte mutlu olmak kadar normal bir durumdur. bu yüzden nasılmutlu olup herkese neşe saçmak mümkünse, sinirini başkalarından çıkartmakta mümkündür. sinirlenme sebebi olan şeye karşı öfkesi dinmemiştir ve a deseniz hemen kavga çıkarmaya hazır konumdadır.
sakinleştirmek gerekir. bırakın bağırsın,çağırsın,kırsın,döksün boşaltsın içini sonra zaten kendine gelip özür dileyecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol