capt it all

independence
11 entrydir sabirla durup bekledim acaba birisi dogru bir $ey yazacak mi diye, ne yazik ki siklikla oldugu gibi hayal kirikligina ugradim.

capt it all fikirlerinden, du$uncelerinden yahut du$uncelerini dile getirdiginden oturu sozlukten men edilmedi.uc noktalarda da olsa, fikirlerine katilmiyor olsak da, hatta du$uncelerinde cok zaman carpikliklar ve birbirine uyu$mazliklar olsa da, bilgi sozluk icerisinde soyleyecek bir $eyleri olan herkese son raddesine kadar firsat taninir.fakat soyleyeceklerinizi kimi cerceveler icerisinde soylemelisiniz.sozluk icerisinde kimsenin kimseye "hakaret edebilme" luksu yoktur.boyle bir luksumuzun olmadigini en son hakkimizda cikan "mahkeme eli ile tespit edilmi$ tutanaklardan" da inceleyebilirsiniz.

capt it all soylemek istediklerini ki$ilere hakaret edemeden soyleyemedigi icin sozlukten men edildi.ne sesi bastirilmak icin ne de du$uncelerine set cekmek icin.

yeniden belirtmekte fayda var.soyleyecek bir $eyleri olan herkese bilgi sozluk kapilari sonuna kadar aciktir.kanunlar cercevesinde, hakaret etmeksizin ve ki$ilerin ki$ilik haklarina saldirida bulunmadan.

kisacasi 14 nisan 2007 cumhuriyet mitinginde toplanan birmilyondan fazla insana "siktirin gidin lan gozumun onunden" demeden.

edit:bu arada kendisini $ahsen kac kere uyardigimi ben bile hatirlayamaz oldum artik.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol