capt it all

capt it all
kimi antin-kuntin, okuduğunu anlamayan, anlasa bile götünden anlayan, ortaokul talebesi düzeyinde yakın tarih ve siyaset bilimi bilgisi olduğunu kuvvele muhtemel olan, eli ayağı düzgün, aydınlanmış insanlarla hiçbir şekilde daha önce konuşmamış tartışmamış, fikir ve düşünce ekseninden uzak, tek yapabildikleri bikaç tanenetryi götünden anlayıp gelip ifşa etmek olan (yani ekmeğime yağ süren)kısacası gözümde zerre kadar değeri olmayan ışıksız kalıp kafayı yemiş, batağa saplanıp etrafından yardım istemeyecek kadar aciz kişiler tarafından ısrarla suçlanan, bir daha suçlanan, bir daha suçlanan yazar.
aslında bu suçlamalar benim ne kadar da doğru yolda olduğumu gösteriyor, seviniyorum. sizin gibiler tarafından suçlanıyorsam kesin doğruyumdur lan ben.
arkadaşım, bak, dünya senin zannettiğin gibi değil. her zamana senle aynı fikirleri benimseyen insanlarla karşılaşmayacaksın unutma. çık, açıl, serpil bi bak etrafına bu millet ne düşünüyor ne yapıyor. aha bu da nacizane tavsiyemdir sana sadaka niyetine.
eğer canınızı sıkacaksa açık açık söyleyim, sizin gibi düşünmeyen milyonlar var türkiyede. benimle uğraşmayın boşuna.

allahım neler yazıyorum ya, inanamıyorum.. hatta siz bi zahmet siktir olun gidin üşüşmeyim başıma. sineklere sallayacak kuyruğum yok benim. sanki zerre sikimde lan. kimsiniz ki be.

ha bir şey daha söleyim bari, ne akla hizmetse, bir ara tam 400 tane, oldukça değerli, hepsini özene bezene, araştıya okuya yazdığım entrymi sildim. ondan beri uğraşmıyorum bu kadar. heyecanım kalmadı. neyse bu da başka bişey işte.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol