bülent yapraklıoğlu

independence
su cok meshur ahsen tv muhabiri. hani sakalli olan, kendini gazeteci olarak tanitip aslinda basin karti falan olmayan, hatta gazetecilik egitiminin yanindan bile gecmeyen adam.

az once bir videosunu izledim, sonra bir kac tanesini daha izledim, yemin ederim tescilli provakatör. hala nasil agir bir dayak yemedi, ya da yedi de ben mi denk gelmedim bilmiyorum ama yemediyse bile yakindir yemesi.

independence
simdi almanya'dan elemanin biri ile skype baglantisi kuruyorlar. almanya'da ki tipleme "benim babam anitkabir'i bombalamak icin turkiye'ye geldiginde yakalandi 6 sene iceride yatti" diyor, bu bulent yapraklioglu'nun yaninda bir lavuk var, o da diyor ki "senin baban cok muhterem bir insanmis", ya da tam olarak bu sekilde demiyor ama konustuklarinin anlami buna cikiyor.

adamin babasi anitkabir'i bombalamaya turkiye'ye geliyor, bu lavugun yanindaki diger lavuk da almanya'da ki elemanin babasina methiyeler duzuyor.

ben bu ulkenin geldigi duruma cok yaniyorum da bu ulkeyi bu duruma getirenlerin izdirabini sikeyim diyip diyip biraz rahatliyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol