bir hobi olarak sahur

sepulturk
en leziz hobilerden birisidir. oruç moruç hakketiredir bünyede, süper allahsız olmuşsunuzdur. ramazan’ın ilk gününden bir önceki gece saat 3-4 gibi bir kalkarsınız, aman da ne göresiniz. ev halkı kalkmış mükemmel yemeklerle sahur etmektedir. dersiniz ki "ohooo beni neden kaldırmıyosunuz yahu? biz de oruç tuttacaz heralde. allah’ım ya" şeklinde artislik yaparsınız. ev halkı bu bölfünüzü yer ve bir tabak da size koyarlar o mükemmel yemeklerden ve afiyetle yersiniz "hayde allah kabul etsin" diyip yatarsınız. burada önemli olan mevzu sabah uyandığınızda salaklık edip su filan içmemeniz evde. sabah erkenden çıkın evden. gezin dolaşın.
oralet osman
olmayan bir hobidir.sahur ibadet edenlere ait özel bir zaman dilimidir.çok fazla sıkılıp yeni hobiler arayan vatandaşlar daşşaklarını tartabilir.
janthamade
lisede yan yatakhanemizin yaptigi eylemdir. yandaki elemanlarin tamami ateistti ve oruc tutmuyordu. biz cok musluman olmamamiza ragmen bizim yatakhanenin tamami 30 gunun 30 unda da oruc tutuyordu. isin ilginc yani ise bizim uyanamayip sahur yapmadigimiz ve sahursuz oruc tuttugumuz gunler olmasina ragmen yan yatakhane istisnasiz butun ramazan sahura kalkip yemek yiyip geri yatiyordu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol