bilgi sözlük yönetim kadrosu

elma sekeriiii
independence’ı saymazsak, 2 adet köle isaura tadındaki moderatörleriyle göz dolduran kadrodur. bir bakımdan her $ey, ama bir bakımdan hiç bir $eydirler. her $eydirler; çünkü olan bitenden onlar sorumludurlar. bir yerde bir yanlı$lık olmaya görsün, onlardır sorumlu. kavga olur ortalık yatı$tırırlar, $ikayet olur sözlügün prensiplerini savunurlar, yazarların canı sıkılır maymun olur eglendirirler, birine bir $ey söylemeye korkarsın çünkü yine agır sorumlulugun altında ezilir, sonunda her $ey döner dolanır senin götünde patlar. özgür degilsin ki? eyvallah diyip çıkamazsın öyle, gelip i$inin ba$ında duracaksın her daim; yazmasan da gözleyecek; houstondan ona buna laf yeti$tireceksin. çözemedigin bir durum olmayacak, sen modsun. mükemmel olacaksın; biri bi acıgını bulmaya görsün hemen "bi de mod olcak kıçımın kenarı" pozisyonuna dü$ürür seni. he i$te, mükemmel olmaya çalı$tıkça daha da beter hatalar yaparsın. ovv.. en kötü hali bu i$te...

i$ bu saydıgım nedenlerden ötürü de sözlügün her $eyi olmakla birlikte hiç bir $eyidirler aynı zamanda. tek bir cümleyle anlarsınız zaten hiç bir $ey oldugunuzu; "naapmı$sın ki sen sözlük için bu kadar?".

hea, indy bekle ben de geliyorum senle içmeye...
independence
su an icin independence ve bigcoder olarak belirlenmistir. her tur sikayet oneri vb. turu dusunceleriniz icin bizlere hem buradan hem de iletisim formundan ulasabilirsiniz.

kisa zamanda profosyonel anlamda yeni arkadaslarimiz da eklenecektir bu kadroya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol