bilgi sözlük ü tavsiye etmeyen kalmasın kampanyası

independence
reklamin temeli sozlugu kullanan bireylerin sozluge bagliliklari ve bu bagliliklarini cevresindeki insanlara yansitmasindan gecmekte esasen. parasi hic problem degil, internetin yetmi$ ayri yerini reklamlarla donatabilirim, kaldi ki zamaninda bunu bir iki gun boyunca denemi$tim. mesele reklamlarla birilerinin sozluge gelmesi degil, mesele bilgi sozluk’un ne & nasil bir yer oldugunun bilinmesi ve o $ekilde sozluge gelinmesi. bunu da ancak bireysel cabalarimizla ba$arabiliriz.

kendimden misal vereyim;

mumkun mertebe sozluk’te ki ba$liklari facebook ve twitter araciligi ile payla$iyorum. peki bunu kacimiz yapiyoruz? sozlukte var olan pek cok ki$inin facebook hesabi arkada$ listemde ekli ama bu ekli olan ki$ilerin de sozluk ile alakali tek kelime bir $ey payla$tiklarini ne gordum ne duydum.

peki neden boyle?

u$engeclik mi?

sozlugu benimsememek mi?

sozlugun bunu hakettigine inanmamak mi?

cevabi bende degil bu sorularin. cevaplar sizde.

sozluge gunluk gelen arkada$larimiz, sozlukteki kimi sayfalari gerek twitter’dan gerekse de facebook’tan payla$salar ba$ka da hicbir reklama ihtiyacimiz olmazdi. ancak bu yapilmiyor i$te. bunun yapilabilmesi icin once bilgi sozluk’un benimsenmesi gerekli. gun icerisinde bilgi sozluk ba$ligina da yazmi$ oldugum gibi, organize eksikligi var sozlukte, herhangi bir konuda organize olmuyoruz, olamiyoruz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol