bilgi sözlük televizyonu

imphotep
sevgili bilgi sözlük sakinleri;

interaktif eğlence ve sözlüğümüzün çevre düzenlemesi adına,etrafa yeşillik,çocuk parkı,rezervuar etrafına konulmış banklar yapamadığımız için,ilk adım olarak güzel sözlüğümüze nacizane bir şarkı yazdık.kaydettik,seslendirdik.hal-i hazırda bulunan radyomuzda yayınladık.

düşündük ki,"bir radyomuz var,neden televizyonumuz olmasın?" ve bunun üzerine aklımıza gayet eğlenceli bir aktivite projesi geldi."bilgi sözlük televizyonu -test yayını-"

projeyi cazibeli kılmak ve merak uyandırıp piyasa kızıştırmak adına,her türlü pis ticaret yöntemlerini kullanmak sureti ile fazla bilgi vermiyorum.
fakat! bu projenin tamamı ile sözlüğümüze ait olması,bizi yansıtması ve bizim tarafımızdan üretilmesi için projeye dahil olacak sözlük üyelerimizdan değerli yardımlarını talep ediyoruz.

yapılacak iş çok bir iş değildir kesinlikle.oturduğunuz yerden gayet kolay katkıda bulunabilirsiniz.sizden istediğimiz sadece birkaç kelime ses kaydı.

mizzah anlayışına güvenen,"ulan hem şu sözlük için bir şeyler yapayım,hem de biraz eğleneyim."diyen tüm arkadaşlarımız projeye davetlidirler.

"ben de varım!" diyorsanız,proje sorumlusu olarak "imphotep" kişisine houston,msn,duman,güvercin yoluyla bir haber uçurmanız yeterlidir."ilgileniyorum,ayrıntılı bilgi almak istiyorum" diyenler için de aynı yol müsaittir.nisan sonunda proje tamamlanmış olacak.ona göre elimizi çabuk tutmamız gerekmekte.
ilginize teşekkürler.

ekip 15 - 20 kişiden oluşacaktır.

1.greyfurt
2.imphotep
3.addicted to pain
4.akhillius
5.etom
6.ludingirra
7.süngerbob
8.madeline
9.nerobianco
10.fıstıklı domelyan
11.instrument
12.serpens
13.max
14.fastjunkie
15.isyankarmuhabir
16.goetica
17.2026sonya
kadro tamamlanmıştır.

not: ekibe katılanlar bu entry editlenerek listeye eklenecektir.
akhillius
açıkcası bizzat teklif aldığım çalışmadır. "nolur abi gel çalış bizim için bir nefersin sen, sen olmadan bu iş asla olmaz sen var ya sen oof off" yakarışına dayanamadım ve evet bende burdayım.
enharista
bana da çok para verdiler ama kabul etmedim... her şeyi devletten bekleme şeklinde mahalle baskısı gördüm düzenleyen kişiden. yine de güzel olmasını dilemekteyim.yönetim bilgilendir umarım saygılar...

edit:işin şakası merakla bu nadide oluşumu beklemekteyim.
ludingirra
benim katılma karşılığı para bile teklif ettiğim, geceleri etrafı turuncumsu çizgili kırmızı noktalı, ipli eöö, neyse. tüm porno kayıtlarımı sözlük yararına feda edeceğim projedir.

şaka bir yana, her konuda destek vermeye hazır olduğum değişik ve süper bir fikir. düşündükçe.evet.

spongebob
bilgi sözlüğün dur durak bilmeyen ataklarından biridir. bende elimden geldiğince spor konusundaki bilgimle yardımcı olmak isterim. sadece spor değil tabi magazinde var mesela müjde ar’ın gazozunu kim açtı? gibi haberleri az sonra olmadan anında yayınlarım.
fasa fiso
impho nun milyon dolarlik reklam tekliflerini elimin tersi ile ittigim kampanyadir.o degil de bu is tutar da ekipteki herkesler meshur olursa basimi vuracagim duvarlari bilememekteyim.merakla bekliyoruz efendim.sizin gibi gencleri her alanda gormek isteriz.
imphotep
öncelikle,ilgilerinden dolayı bilgiç arkadaşlarımın her birinin alınlarından şapır şupur öpüyorum.
proje için veri aktarımına başlayabilmek adına ekip kadromuzun önümüzdeki cuma günü tamamlamamız gerekmekte.
zaten katılım gayet tatmin edici.son birkaç arkadaşın da eklenmesi ile çalışmalara başlayabiliriz.

katılan ve ilgi gösteren herkese içten teşekkürleri bir boç biliriz.
serpens
gurbetçi arkadaşlarımızın da bizim nacizane sözlüğümüzün televizyon yayınından yararlanabilmeleri için bilgi tv avrupa yayınında bulunmaktan zevk alacağım oluşum..

şaka bi yana.katılmaktan büyük zevk duyacağım şey.ayrıca düşünen arkadaşımızı burdan tebrikler dolusu kucak etmek istediğimin bilinmesini isterim.
greyfurt
öncelikle alıcınızın ayarları ile oynamayın. tv henüz test yayınına başlamadı.

bu açıklamayı koordinatör kişisi olan imphotep’in yapması daha uygun olurdu ama adam yokluğundan kabak benim başıma patladı sanırım.(ehueuehe)

bu bir tv değil elbette. bilgi sözlük televizyonu sadece çalışmanın adıdır.
biz bir youtube videosu yapmayı tasarlıyoruz. konsept belli aslında ama son halini katılımcılar ortaya koyacaklar. (genel hatları belli bir senaryoya doğaçlama katkıdan bahsediyorum) işin amelelik kısmıda imphotep ve bana düşüyor.(şimdilik. yani bu konudada katkıda bulunabilirsiniz)

eğer internet tabanlı bir tv hayali kuranlar olduysa, şimdiden özürdileyelim. yok böyle bir şey çünkü. biz sadece sözlük içinde geniş katılımlı, bizleri yıllar sonra bile gülümsetecek hoş bir hatıra şeysi yapmak istiyoruz.

imphotep yakın zamanda daha ayrıntılı bir açıklama yapacaktır.

büyük beklentiler büyük düş kırıklıkları yaşatır. hedef sadece sizlere amatör ruhla hoş bir süpriz yaşatmak. şimdilik yeter sanırım.

sevgiler, saygılar.
goetica
montaj ve türevi ( türevinin ne olduğunu bilmiyorum üstüme gelmeyin )için yardıma ihtiyacı olan bireylere gerekirse yardımcı olabileceğim, projeyi gerçekle$tirecek arkada$lara da ba$arılar dilediğim bunu da burdan belirtmek istediğim çalı$ma.

bidahaki entry’de de teyzemgillere selam yollayacağım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol