bilgi sözlük tavla turnuvası

faten
31subat beni kırmayıp taa izmit’ten gelip ,burnunun dibinde oldugu halde gelmeyen ,bir haber bile vermeyen kişilere gereken cevabı vermiştir ,geldiği aramızda oldugu ıcın kendısıne tesekkur edıyorum ,tavla’da yendiğim icin ozur dılıyorum .

peach supriz yaparak bandırma’dan atlayıp gelmiş ,beni ziyadesiyle mutlu etmiştir .

pixie şen kahkahalarıyla ortama renk katmıstır ,erken ayrılmasaydı daha hos olacaktı ama tavla maglubıyeti sarstı onu .

insomnia jim ,my son is father doktordan cıkıp gelmişlerdir ,kendilerine cok cok gecmiş olsun dıyor ,geldıklerı ıcın tesekkur edıyorum ..

seyhmerat hasta olmasına ragmen ,hasta bacagına ragmen kosa kosa aramıza katılmıstır onu da aramızda gormekten ziyadesiyle mutlu olduk ..

feridun bitir beni tavla’da yenmeseydi daha bı hos olacaktı ama o da candır canandır ..

reddy ancak yemek faslında aramıza yetişmiş ,ama programın son demlerine kadar basrol oynamıstır ,onun da kedısıne acil şifa diliyorum .

sonucta ,tavla ,tabu gibi oyunlar oynanmıs ,muhabbetler edilmiş ,daha sonra ayrılan arkadaslar ugurlanmıs ve yemek yemege gidilmiştir, yenilen iskenderlerden sonra ,reddy,peach,schenardi,faten ve seyhmerat beşlisi gece 22.00 ’a kadar nevizade’de tabiri caizse muhabbetin amına koymustur ,sozlukten ,siyasete her konu incik cincik edilmiştir ,nevizade’ye gitmeden once jedi aranmıs ,jedi burayaa ,jedi burayaa ,tezahuratları eşliğinde olaya davet edılmıs fakat jedi’miz uykusunu bulusmaya degısemedıgınden bulusmaya iştirak edememiştir ,bu sebeple ne pahasına olursa olsun jedi’nin baslıgına satıcı bakınızı verilecektir.

13’de bulusan ınsanların ,saat 22 oldugunda bile ,lan bes dakıka daha oturalım mı demesi ,bulusmayı özetleyecek en guzel olaydır..

gelenlere tesekkurler ,gelmeyenlerin keyıfleri bilir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol