başlıkları silinen yazarların ilk tepkileri

igor
bende genellikle "hmmm demek ki bir yerlerde hata yapmisiz." dedirtir. basliktir bu silinir, abartmaya gerek yok.
blinn
başlıklarınız arka arkaya silindiğinde monitöre kafa atma hissi uyandırır.tabi yapmamak lazım değil mi yaaa...yaaaa
elma sekeriiii
entrysi silinen yazarın, mesaj kutusunda bilgi sözlükten gelen mesajı gördügünde verdigi tepkidir.
önce burnunuzdan solursunuz, "onca hata var benimki göze batıyor of be!" diye sinir yaparsınız, sonra gecer kızgınlıgınız "amaaaaaan salla" dersiniz.
öyle olur, evet.
salome
aslinda mantiken kirmizi veyahut sari bir isigin gozunuze girmesi gerektigi yerde ,yesil yesil parlayan butonun habercisi oldugu azicik da olsa sinir bozabilecek olan "hadise"ye verilecek anlik tepki iste. once kendinizi fazla onemseyerekten " kil nan bu bana" dersiniz, ardindan da unutur gidersiniz. unutur da gidemezseniz " hakkaten kil nan bu bana ben de kil oldum bak simdi" diyerek silen kisiye mesaj atarsiniz, gelen tepkiyi bir reflektor(boyle bir kelime var mi acep) olarak kullanirsiniz, ama yine de fazla uzatmazsiniz zira "kendini fazla onemseme hali" farkli bir kimlige burunerek dol(n)durur sizi.
angelus
sözlüğün herhangi bir tepki vermemesinden mütevellit ilk tepkiler biraz gecikir. zira sözlük silinen entryler gibi mesaj felan yollamaz. kafanıza takmayın der, rahat olun der. olsa olsa silinen başlıklar bölümünde yer alır. o zamanda ya görülür, ya görünmez.
ayln
silinen entry siliniş sebebiyle beraber geri döndüğü için "aa harbi lan öyle, doğru,mantıklı gibi sözler uyandırır her zaman kafamda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol