başak burcu kadını

0 /
tiryaki
elde edilmesi en güç kadın grubuna dahildirler bunlar.o acımasız eleştiri süzgecinden geçebildiyseniz eğer kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.
kaşınıza gözünüze,tırnağınıza,giyiminize,konuşmanıza her bir hareketenize pür dikkat kesilip sizin hakkınızda en uç yorumları yapacağından tek bir şüpheniz olmasın.nitekim eleştiri onun en büyük meziyetidir ve bu durum çoğu zaman duygu kabızlığı çekmesine vesiledir.

ankakusu
hic bir seyinizi begenmez. detaylara takilir. elestirecek mutlaka bir sey bulur. tum bunlara ragmen hastasiyim bu kadinlarin.
mukemmel bir anne olurlar. mukemmel bir es olurlar. ama koc burcundan insanlara gore fazlasiyla monoton, sikici bir havalari vardir.
beauty disaster
sinirli olmaları an meselesi olup, bir anda oldukca siddet egilimleri icerebilecek kadar da güc sahibidirler.mantiklari her zaman on planda da olsa cıgrından cıkardıgınızda tahmin edemeyecek ruh haline burunurler.o anda pek yakınlarında bulunmamak gerekir.
doroty
mükemmeliyetçi olduğu kadar tavizkardır da. ne kadar elinize, ayağınıza, tırnağınıza kadar dikkat de etse; ne kadar bazı şeyleri ince eleyip, sık da dokusa, en ufak bir davranış, söz ve harekete hayran kalma potansiyeli yüksektir ki genelde tipte değil, huy da mükemmellik isterken, mükemmelliği ince ayrıntılarda arar. ona bir buket gülle gelmeniz ne kadar gururunu okşayacakta olsa, hiç ummadığı bir anda verilen bir öpücük o buket gülden daha büyük bir artı da olabilir sizin için.
doroty
güvenlerini kazanmak çok kolay olduğu gibi, kaybettiğiniz zaman da affedilmeniz çok zor olacaktır.

size ufacık bir hareketinizle güvenip, tüm dünyasını açabilecekken, kırdığınız ve güvenini sarstığınızda, sizi affetse bile bunu asla unutmayacaktır.

takvim insandır. ne zaman, saat kaçta olmuş mutlaka bilir...
neverfind
çok zor beğendiği , ince eleyip sık dokuduğundan aşık bir başak kadınına rastlamak düşük bir ihitmaldir , fakat bir erkeği aşık bir başak kadınından daha mutlu edecek başka bir dişiye rastlamak daha da düşük bir ihtimaldir.
mantığı ve kalbinin birleştiği yerde hayatı durdurur , sınırları kaldırır , yaşar , yaşatır.
"obsesif" olurlar. şeffaftırlar düşündüklerini söylerler bu da karşısında ki insana ukala olduğu izlenimi verir; keza öyledirler.
chuck
başak kelimesinin söylenişinden yola çıkılarak yapılacak çağrışımlardan ötürü her daim ahlaksız ama bir o kadar da haklı esprilere maruz kalacak bağyan kişi.
theli
önemli olan ruh güzelliğidir deyip aşık olabilecek kadın çeşidi. zor aşık olur ama oldu mu da tam olur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol