erkeklerin zeki kadınlardan korkması

0 /
melusine
zekasına yeterince güvenmeyen her erkeğin zeki bir kadının kendisinden daha baskın olması,onu yönetmesi,kendini onun yanında toplum içinde aptal gibi hissetmesi gibi konularda endişe duyması.
bloody mary
erkeğin kadını, ilişkiyi istediği şekilde yonlendiremeyecek olmasından dolayı oluşan korku..
haa bir de ’siktir lan bu hatunu aldatamam ki hemen anlar, ağzıma sıçar yok abi yok..’ şeklinden düşüncelere de yol açabilir.
ne farkeder
durust olundugunda aslında korkmaya gerek kalmayacagı bilinmesi gereken bir olgu. cunku sizi daha iyi anlarlar ve daha akıllıca muhabbet edersiniz.
abbaxxas
kadınları yeterince tanıyamamış veya kabullenememiş bünyelerin tribidir evet triptir aslında çünkü yeryüzündeki bütün kadınlar erkeklerden zekidir.tüm mesele bunu bilmek ve kabullenmektir.
ya basta viva zapatista
yanlış bir genellemedir;zira akılsız bir kadının yanında durmak son derece sıkıcı ve delirticidir.akıllı bir kadın herşeye kadirdir; ancak kendisini akıllı sanan, kurnazlıkla akıllı olmayı karıştıranlar vardır bir de ki bunlardan da uzak durulmalıdır.
overload
yanlış bir önerme. bir kere en önemli erkeklik kuralı es geçilmiştir. ( bunu söylemem yemin ettirdiler doğmadan önce.)
erkekler zeki ya da aptal ayrımı yapmaz bu yüzden korku diye bir olay söz konusu değildir.
su hayat bitsede gitsek
andaval olan erkek.zekası ile kadının kendini aldatmasından korkar birde.halbuki elzem dir elzem, zeki kadının fantazi dunyası daha genis olur daha kolay acılan sutyenler giyer, iç camasırını bazen sıkıyor diye cıkartır arasıra yapar boyle seyler..daha iyi dınyeliyicidir.espri anlayısı saglam olur iste ama korkuyo andaval.
jerzzy kosinski
kusurlu bir önermedir. zira erkekler belli bir süreye kadar ilgilendiği kadının zekasına dikkat etmez ki... erkeklerin en son baktığı özelliktir zeka, o zaman bile bakmaz gerçi, kötü bir deneyim sonrasında fark eder ya neyse. sonuç olarak saçındaki kırmızı bir toka kadar hükmü vardır zekanın ilk etapta kadında, o derece göze çarpabilir anca.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol