space adventure cobra

overload
1986 yapımı gözümde gelmiş geçmiş en müthiş anime. pokemon yok digimon ( yada ne sikimse) felan bu anime yanında bir hiçtir.
efendim cobra bir define avcısıdır.(hatırladıgım kadarıyla) ve bir gün avare avare gezerken ( lan hatırladıgım pilot bölüm böyle değildi ama.)dominic’in hayatını kurtarır. dominik sırtında cok gizli bir definenin yerini gösteren haritayı taşıyan üçüz kızlardan biridir ve peşinde semender diye bi herif vardır. (hikayemizin kötü adamı.) olaylar gelişir.
kimdir bu cobra?
cobra’nın kim oldugunu açıkçası hatırlamıyorum ancak kırmızı bir t-shirt ve kırmızı pantolunu vardır siyah ayakkabı giyer ve kafası sapsarıdır. kaşlar sarı. hah birde sol kolu aslında bir silahtır. sol kolunu biyonik bir kılıftır aslında sol dirsekten itibaren kallavi bir silah tasır zaten savas esnasında sol kolunu cıkartarak ates etmesi vardır ki beni büyülemiştir zamanında (1994).
edindiğim bilgiye göre 31 bölümden oluşmaktadır ve ayrıca anime bir filmide varmış lakin ne anime bölümlerini ne de filmini ben bulamadım bulan arkadas varsa beri gelsin mucizesini göstersin.
belki hala anımsayamamış olanlarınız olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=doe7ncvt0t8
http://www.youtube.com/watch?v=4ba8czjnma0

cashkopat
2 ve 4 bölümlük iki ovanın yanı sıra 2010 yılında 13 yeni bölüm eklenmiştir seriye.

hayranları için en güzel haberse 2013’te 3 boyutlu filminin gösterime gireceğidir sanırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol