kızlık zarı diktirmek

van ness
bakire olmayan bayanların evlenmeden evvel bakire süsü vermek için başvurdukları veya belli başlı durumlardan dolayı tedirgin olduklarından dolayı meylettikleri durum.
siddartha
halk eğtim merkezlerinde dikiş-nakış kursu mufredatına eklenmesini gerektirecek kadar yaygınlaşan, evlenilecek saf erkeği kandırma methodu.
bloody mary
ileride kocası aracılığı ile babasının da oğreneceğini,bir guzel dayak yeyip,koca elinde çürüyeceğini düşünen zavallı cahil kızlarımızın yaptırabilecekleri eylem.bazen hak da vermek gerekebiliyor,nitekim kabahat bu kızların boyle düşünmesinde değil onları bu şekilde düşünmeye iten ailede,toplumda..
salome
her kadin yirtilan kizlik zarini diktiremezmis, hasar derecesine bagliymis. yıtrılan parcanin uclarindan tutturulup dikiliyormus. sadece bir kez gerceklestirilebiliyormus.mus.mus...
enharista
sadece tesettürlü kızların değil, namusu bacak arasında arayan kişilerin baskısı yüzünden yönelinen yoldur, bu tıbbi literatür de alelade yapılmaz gizli yapan doktorlar vardır, türkiye olarak bu konuyu aşmış olsaydık bu sokakta bile konuşuluyor olsaydı, herkes kolayca fikir sahibi olmadan bilgi sahibiymiş gibi konuşabilirdi ,ki bilgiyi almak degil de işkembeden sallamak kolay olduğu için bunu yapanlar yine az olurdu gibime geliyor, herkes;
"aa ayşe hanım’ın kızı zarını diktirmiş, biz de gidip fantazi olsun diye diktirelim" şeklinde dialoglara girerlerdi.e o kadar gelişemediğimiz için zar diktirmek farklı geliyor, sanki sadece cinsel bir temasta bulununca kızlık zarı yırtılıyor.
elma sekeriiii
pucca’nın olayla alakalı muhte$em bulguları vardır:



üniden bir arkadaşım vardı. kız şimdi kanalın birinde çalışıyor. gayet işi gücü olan starbucksunda kahvesini içip, akşam arkadaşlarıyla iki tek atmaya giden bir hatun. bundan önceki manitası da baya taşaklı bir televizyoncu. ama bu hatunu kalkmış ailesi biriyle tanıştırmış(!) 1 hafta içinde de evleniriz birbirimize göreyiz kararını vermişler. evlenecekler ama bir sorun var ortada "kızlık zarı" onlar bu kararı verdikten sonra kızla; kalıcı yapılır mı, adam nasıl kandırılır, parası ne kadardır, yapanların yorumları gibi şeyleri araştırmaya başladık.
şimdi arkadaşlarımın beni sevmelerinde ki tek neden, hiç bişeyi yadırgamıyor oluşum. yani böle kalk gel bana, adam öldürdüm de "hayatın sikildi hapishanelerde çürüyeceksin" demek yerine "ahaha oha nasıl yaptın olum, ay dur kaçmanın yolunu bulalım çok heycanlı lan" diyenlerdenim. yani bi yerde derdi umrumda değil, benim umrumda olan, ondan nasıl eğlence çıkartırız. zaten bulunduğu konumun sikko bişi olduğunun farkında da, ben de parmağımı sallayıp nasihat versem hiç bi işe yaramayacak.
ondan kalktım bu kızla beraber araştırmaya başladım. bir çok siteden öğrendiğim şey, deli gibi yaptırıyorlar. öyle böyle değil. bi yer yazmış 5000 kişiye yapmışlar. yani 5000 tane kadın kocasını kandırmış.. fiyatlar 1500-3000 arası. kalıcıları da varmış, ama kızın biri yaptırmış, düğünden önce doktora muayeneye gittiğinde, dikişlerin attığını farketmiş. sonra bunu defalarca yaptıran kadınlar da var. her manitaya bir dikim yani. ilık suda patlıyormuş falan filanmış.
kızlık zarı dikim sitelerinin en önemli özelliği kenarda bir kadın doktor fotoğrafı. böyle gülümsüyor, güven veriyor "mincon bize emanet yalancı sürtük" gibi bakıyor.

neyse bir tane bulduk biz bakırköyde, altında "allah sizden razı olsun namusumu kurtardınız" tarzı yorumların çok olduğu bi yer. kalktık gittik, site öyle bi yapılmıştı ki, koskoca hastane zannedersin. özel şişli eftal kızlık dikimevi hastanesi gibi bişey kafada canlandı tabi bizim. ama bir girdik minnacık bir jinekolog. doktor tabi sitede o kenarda bize gülümseyen kadın değil. sadece sorcaz, odaya girdik falan böyle oturuyoruz. kadın bir sürü bilinmeyen kelimelerle anlattı neler yapacağını. kısaca"bak bacım orayı iki türlü dikiyoruz, biri kalıcı, biri 3 günlük. eğer çok giriş çıkış olup gergedan götü gibi açıldıysa orası, az zorlanıyoruz ama elimizden her türlü dikiş gelir, merak etme. kukun ilk günkü gibi dar sıkı ve yapışık olacak. öyle ki adam gelip ’ben bozamıyorum bunu’ yapacak. artı promosyon olarak size bakirelik yüz hatları da veriyoruz" dedi.
bizim kız da sanki yıllarca kendisine tecavüz edinmiş, zorla birlikte olmuş, gamze özçelik gibi uyurken kaymışlar buna edasıyla gözler dolu dolu salak salak bişiler anlatıyor. bir ay önce "prezervatif sevmiyoruz doğum kontrole başlıcam ama kilo alıyorum yaeeee" diyen kız gitmiş, yerine "bana bunu yapanın allah belasını versin" diyen biri gelmiş.
kadınlarda bu otomatik var olan "seviştiğini hatırlamama" hafıza sorunu valla beni bile bazen şaşırtıyor. genelimizde var sanırım bu, adamla birlikteyken, altalta üstüste oluruz. ayrılınca "sen beni kullandınn böhüüüüü" diye bağrış çağrış adamı seviştiğine pişman ederiz.
sanırım toplumsal normlardan dolayı, hala sevişmenin iki kişilik olduğunu kavrayamadık. o yüzden olay bitince "benden alacağını aldı" olarak bakıyoruz. çatır çatır orgazm olup böle diyorlar ya, onlara ben artı sinirleniyorum. ben napam o zaman, kafamı nerelere vurayım diyerek..
....
neyse doktor olayına geri dönecek olursak, bi kere sitede koydukları ismi bile farklı kadının. hani ne bileyim belki o yorumları da bu yazmıştır. sonra bu yasal mı? bi de çok yerde okuduğumuz kalıcının fasa fiso olduğu. o kadar para verip göt olmak da var.. "kalk gidelim başka bi yer buluruz" dedim kıza. tam gidiyoruz bizden 120 tl muayene ücreti istenince. kız "120 tl yi veriyorum bari diktireyim" dedi, giydi önlüğü, geçti içeri. 2000 tl ye anlaştılar. hem o kadar ucuz hem o kadar pahalı yani...
ben içerde bekliyorum onu, ordaki ailem dergilerine falan göz gezdiriyorum.
sonra bana bir hal geldi. kendimi şey gibi hissettim. hani şeytanın avukatında son sahnelere doğru keanu kilisede o paçalarını kurtardıklarının gerçek yüzlerini görüyordu ya. hani öğretmen bebelerle takılıyordu falan. hah o sahnede gibi hissettim. durumdan midem bulandı. böyle bir şeyin eğlencesi bile, ciddiye binince olay iğrençti. hani ona yardım ettim diye kendimden tiksindim.
kimsenin aile yapısını oturup eleştirecek halim yok.. maalesef hala "namus cinayeti" diye bacak arasına penis giren kadınların öldürüldüğü bir ülkedeyiz. onları bu duruma sokan adamlara bu kandırmaca müstehaktır bile diyorum. bi defa o noktada kadının canı tehlikede oluyor. ona yemin ederim ağzımı açamam sanırım, çünkü nasıl bir yaşam olduğunu hiç bilmiyorum..
ama abi sırf koca bulamam korkusuyla, arada aşk bile yok ama işi gücü iyi diyerek, elin adamını kandırmak bana en büyük orospuluk gibi geliyor.. hayır bi de demek ki, o adamın gerçekten istediği şey bu, penis görmemiş kadın arıyor. madem böyle bir herif senin standartında değil, onla olmazsın olur biter.
yani hep "adamlar da sevişiyo ama temiz kız arıyor" diye kızın yaptığına kılıf buluyordum ama bu kandırmaca. adam en azından kandırmıyor. ben yüzsüz, densiz hayvanın tekiyim ama istediğim bu diye direk söylüyor.
bi de evlencen sen o adamla, hayatını paylaşacaksın. ya yok gerçekten mide bulandırıcı bir durum.
...
20 dk sonra olay bitti, kalktı geldi. böyle hafif bir sızısı var gibi duruyor. kalktık gittik taksiye bindik. be ağzımı açmıyorum, o bir şey söylemiyor. yani ne dicem ki oraya kadar getirmişim kızı sonra "ama senin yaptıın yanlış bla bla bla" demek salakça biraz. bişeyler yiyelim dedik, oturduk bi yerde. muhabbet etmeye başladık ki, gerçekten kız, zarı tamir edince otomatik olarak kendini temiz hissetmeye başlamış.
öyle bir konuşuyor ki, "temizlendim, arındım, o kadar rahatladım ki" kelimelerini her cümlenin sonuna ekliyor. artık en son öyle bir laf dedi ki kendimi tutamadım.
- bizi sınıftaki ayşe de evlenmiş o son seneki çocuk vardı ya onla. ayy pucca onunla bile evlenmişler düşünsene öğretmenlerle bile yatıp kalkıyordu. çocuk bile bile nikahı basmış midesiz herif ayy çok kötü.
- sen ayşe’den daha orospusun biliyorsun değil mi?
dedim. sonra bir daha konuşmadık evlere dağıldık. ay bu kızın yaptığı "ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim" hatunlarından daha kötü. bi ton bok yiyip, insanlar arasında "ay ben namusluyum, ay ben çük görmedim, ay siz pis sürtükler" gözümde aynı yerdeler.
girdiği delik sayısını abartarak anlatan adamların statu elde etme yarışları ne kadar gerizekalıcaysa. bana bir şey girmedi, ben en mükemmelim diyen kadınlar o kadar salak gözümde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol