şehirler arası otobüs yolculuğunda izlenen film

0 /
son sosyalist
gündüz yolculuklarının vazgeçilmezi olmakla birlikte, muavinin filmi koyarken kaptan şöföre "hangisini koyayim abi?" diye sorması ilginçtir. tabi bu yolculuklarda neden film izlendiği ayrı bi başlık konusu olacak kadar derin bi mevzudur.
sempatiksinirsistemi
tv ye uzakta oturuyorsanız sesın az gelmesınden ve goruntunun tam secılmemesınden dolayı bır bok anlasılmaz.on taraflarda oturuyorsanız da soforun aynı anda dınledıgı radyonun sesıne magruz kalacaksınız bıde tam olarak yer belırtemıcem ama bı yerden izlerken de boynunuz falan tutulur.
bide dınlenme tesısı sonrası evresı vardır bu fılmın muavın fılmı baslatmayı unutur sız hatrlatmaya cekınırsınız.oeah ne doluymusum be bu konuda daha da yazasım var...
7doors
yolculuğun çekilebilir olması ve sıkıcı geçmemesi amacıyla izletilen filmlerdir.sürükleyici olması gerekir.kötü film seçimi yolculuğun iğrenç geçmesine sebebiyet verir.genel beğenilere hitap etmelidir en azından.şayet beğenilmemişse film ve kulaklık olmaması yüzünden dayatılmaktaysa, yolculuk zoraki bir işkenceye dönüşür.
kimlanbu
daha doğrusu nilüfer turizm`de izlenemeyen film de diyebiliriz.istanbul`dan bursa`ya dönüşte feribot yoluna inmek için 2.5 saat beklediğiniz sırada muavini çağarıp "baba bi film koysan da neşemizi bulsak" denilerek rica edilir.lakin muavinden şöyle bir cevap gelir;"abi yolculuğun başında sordum otobusün geneli istemedi" diye bir cevap verilir.şaşarsınız ulan herifin ağzından film kelimesi bile çıkmamıştır daha.vapurda yalvarırsınız falan "yok abi zaten geldik bursa`ya" derler.peki lan tamam dersiniz izlemiyorum kıçı kırık filminizi..
bloody mary
gece yolculuklarında sesi iyice açıp korku filmi vermeleri komik olan durumdur.uyuyan yolcu,arada hoplayarak uyanır,sonra yine dalar..ikincisine tahammül edemeyen yolcu hakkı olarak kapatılmasını rica eder,muavin sallamaz falan..her ne kadar uyumaya calışan için iç açıcı bir durum olmasa da uykusu tutmayanlar için olayı izlemek keyif vericidir.
nefes
ilk olanları hep güzeldir ancak yerel bir firmanın aynı arabasına 3-4 kere binilmesi sonucunda hep aynı filmi görmekten miğde kasılması yaşanılabilinir.
(bkz: bakar)
broken
genelde ota boka dokunmasın, herkese uysun, çocuklar da seyredebilsin, vb. kaygılar gölgesinde seçilmiş, uyduruk denebilecek cinsten filmdir.
archangel
ismail ayaz firmasında istanbul-eskişehir ve eskişehir-istanbul arası gösterilen filmler ya arnold schwarzenegger in bir itfaiyeciyi canlandırdığı macera filmi ya da hababam sınıfı askerde olur genellikle.
capt it all
şayet beklediğiniz bir filmin sinema çekimi ise, (ki geldi başıma bikaç kez)hiçbir şekilde hiçbir zevk vermeyen, spoiler yapmktan öteye gitmeyen, insanda muavine kafayı çakıp oturtma isteği uyandıran karşılaşılmaması gereken eylem.
adrenokortikotropik
uyumanın daha güç olduğu gündüz yolculuklarında bir heves aa ne güzel bunu izlememiştim diye sevindiren ama buna inat yarısında uyuyup sonunda uyandığınız ve hay allah nasıl da uyumuşum dediğiniz filmlerdir.bir nevi uyku ilacı etkisi yaratır.(bkz: en azından benim için )bir de eskiden hep aynı filmler oynardı ama artık daha iyi vcd arşivine sahip sanırım bazı firmalar (bkz: nilüfer turizm)(bkz: izmir-ankara)(bkz: zıttı da mümkün )
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol