27 eylül 2006 liverpool galatasaray maçı

0 /
distant relative
hakan şükür ve hasan şaş’ın oruçlu olacağı da düşünülürse puan için galatasaray’a ancak allah’ın yardım edebileceğini düşündüğüm maç.
deathless
iddaa kuponlarında galatasaray’ın galibiyetine bir’e sekiz veren garip mac.

stad: anfield road
tarih: 27 eylül çarşamba / saat 21:45
hakem: luis medina cantalejo, victoriano giraldez carrasco, luis alberto gutierrez perez / 4. hakem : rafael ramirez dominguez
sakatlar: inamoto, ergün, necati (galatasaray); harry kewell (liverpool)
cezalı: yok
hava durumu: maç günü yağmur bekleniyor. sıcaklık en yüksek 19, en düşük 15 derece.
metepala
maçın henüz başlamadığı bu saatlerde, bir fakir olarak, bu maçtan galatasaray’ın üç puan alacağını ummaktayım. malum, umut fakirin ekmeğiymiş.
overload
sözlükte galatasaray’ımızın fark atacağı yönünde görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederken bunun söz konusu olmadığını düşünüyorum. gökdeniz karşısında cuvallayan galatasaray defansı gerrard , kewell ya da sissoko karşısında ne yapar hayal dahi edemiyorum. allah yardımcımız olsun. ancak tüm bunlara rağmen galatasaray cıkacak adına yakısır biçimde aslanlar gibi mücadele edecektir. ondan hiç kuşkum yok.
ya basta viva zapatista
bir fenerbahçeli olarak galatasaray’ın fark yememesini istediğim maçtır.galatasaray her ne kadar beş altı gömlek küçük olsa da rakibinden, tecrübesini konuşturmalıdır.
bok bocegi
galatasaray’ın yenmesi yahut yenilmesi önemli değil.. önemli olan galatasaray’ın adına ve şanına (burayı anlamayan arkadaşlar için açayım; galatasaray yurtdışında tanınan başarılara imza atmış bir takımdır, haliyle bir prestiji vardır yaşamayan anlamaz tabi) yakışır bir oyun sergilemesidir.. ben galatasarayın bizi mahçup etmeyeceğine yürekten inanıyorum.. sonuç her ne olursa olsun..
reddevil
liverpool’un performansı için bu sezon çok iyi yorumlar yapılmasa da galatasaray gaza gelirse her an herşeyin olabileceği maçtır.ki eğer kaybedilirse de eric gerets’in takımdaki yeri yeniden gözden geçirilecekmiş.
metal milita
berabere bitme olasılığı yüksek avrupa fatihi adıyla bahsettiğimiz galatasarayın bizi şaşırtıp avrupa fatihliği yapmasını beklediğimiz maç tır
metepala
normal şartlar altında (nşa) liverpool’un fark atması gereken bu maçı, galatasaray’ın kazanacağını düşünmekteyim.
kalidor
gs bu kadrosuyla yenerse helal olsun.inançlı bir şekilde maça başlarsa; en azından beraberlik şansı yakalayabilir.şans galatasaray’dan yana olur inşallah...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol