dolmuşlarda istemediğin müzikleri dinlemek

pandulayak
yoğun bir güne başlamadan önce veya bitirdikten sonra evine giderken dolmuşcunun dinlediği arabesk şarkıları bütün çabalarına rağmen dinlemek zorunda kalıp ahhhh bir mp3 çalarım olsa dedirten iğrenç ötesi bir durum helede yolculuk uzunsa...
lady rosenred
"arabesk tarzı müzikler eşliğinde yapılan yolculuğun eziyete dönüşmesi" şeklinde tanımlanabilecek olaydır.rocker gencimiz için bu eziyet dakikalarla değil saatlerle ölçülebilir ancak.
overload
normal zamanda ’’ ulan kim dinler lan bu boktan şeyi’’ dediğimiz müzik denk gelirse işte o zaman karakter analizi yapmaya çalışılarak pekala mod düzeltilebilir.
marcussen
yolculuğun çekilmez bir hal almasına sebep olur. kimi zaman ise şöförün mimikleri ile yolculuk eğlenceli bir hal alır.ama yinede çalmasa daha iyi gibi bence..
sepulturk
iki bayan dolmuşa biner akşamın bir vakti. sadece iki bayan ve dolmuş şoforu vardır içerde. bayan arkadaşlar hadlerine düşmeyerek;
-müzik açabilir miyiz acaba?

şofor amca elini kasetlere doğru yönlendirir ve tam bir kaset koyacakken bayanlardan biri yine haddine düşmediği halde;
-arabesk olmasın yalnız!

şofor amca kaseti yerine koyar ve hiç bir şey açmadan yoluna devam eder ve şunu der;
-arabesk yoksa müzik de yok.

(bkz: based on a true story)
myysteriouss
sabahın köründeyse katlanması çok daha güç olan durumdur. sabahın yedisinde yataktan çıktıktan yarım saat sonra kendini dolmuşta bulmuş zavallı kişi ibrahim tatlıses’e ne kadar dayanabilir?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol