asımile

elma sekeriiii
turkiye cumhuriyeti ideolojisinin dayandıgı önemli dayanaklardan biri.

türkoglu türk, türkün türkten ba$ka dostu yoktur vecizeleri bunu kanıtlar niteliktedir.

sanki bizden ba$ka ırk kültür yokmu$ gibi anasını satayım.

baksanıza bi etrafınıza, herkez der ki "avrupa kültürü de neymi$ igrenç sömürücüler "vesaire. ulan sen güçlü olsan napıcan, aynısını yapıcan tabi deve?!
uluslararası arenada hiç bir kul yoktur ki bana masum bir devlet gösterebilsin! var mı? yok! turkiye masum mu onca boku ba$kalarına atıyor da? hayır degil? kürtleri ermenileri falan görmezden gelip asimile yoluna gidiyor?! bakın bakayım devletin üst kademelerinde hiç ermeni alevi veya kürt var mı, hayır yok! istemezler çünkü.

biz ve onlar varız!

avrupaya hem bok atarız hem de öte yandan" vay anasını ne güzel memleketleri var ama yahu" derler. hayranlık da bir yanda söz konusu yani.

hangi birinize "al sana oturma izni aldım biletlerin de burda, evinin kirası da ödeniyo hadi git" dense gitmezsiniz? ırkçı fa$ist olanlar dı$ındakiler oynaya oynaya giderler!

neyse konudan sapmadan söyliyelim, asimilasyon günümüzün gerçegidir ve bu yüzden kürt meselesi ermeni meselesi bu kadar alevlenmi$tir. onlar kendi kültürünü ya$amayı seçmek istiyorlar ama buna izin verilmiyor, asimilasyonu kabullenmiyorlar. ideoloji ise yılanın ba$ını ezmek mahiyetinde davranıp zorluyor onları.

al sana realite.


edit: türkiyede ya$ayan kürtleri ermenileri alevileri görmezden gelenler, hadi yavrucuklarım basın eksi oylarınızı entrye. zerre umrumda degil! bu böyle biline!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol