12 eylül 2006 diyarbakır da patlama

olu beden
bir sonu olmayacak patlama dizisi..

hayır, istedikleri gibi patlatsınlar da, yazıktır o çocuklara, o düşlere, o hayallere..
ki bu gidişle, çok annenin çok çocuğu ölecek, yaşları 21, yaşları 11, yaşları 1..
biri dur demezse artık.. aptal insanlara bırakmışsak bütün inançlarımızı..
tanrım..
nerdesin..
yat yat yat ahlak polisi
artık kimin yaptığı umurumda değil artık çocuklar ölmeye başladı hiç birşeyden haberi olmayan küçük çocuklar.. bunun neresi intikam bunun neresi insanlık,intikam almak istiyorsan eğitimli biri ol ve ülkenin başına geç öyle bomba koyup kaçmakla mallık yapma ey beyni yıkanmış insan...
böyle giderse biz teröre istersek bütün bütçemizi ayıralım yinede bu terör burdan gitmez çünkü siyasi anlamda hala bir cesurluk göstermiyoruz.
ya basta viva zapatista
patlamanın dtp’nin koşulsuz ateşkes çağrısı yaptığı günde, kale olarak görünen diyarbakır’da patlaması akla terörist devletler mi harekete geçti sorusunu getirmiştir.sivil halka karşı girişilen eylemler kim yaparsa yapsın terör saldırısıdır ve üstü kapatilmaya ya da hedef saptırmaya çalışılmaması gerekmektedir.
ankakusu
buyuk olasilikla vatana, millete hizmet ettigini zanneden zavallilarin yaptigi eylem. sitelerine dikkat edilirse hedefleri pkk’li degil bu adamlarin... onlar icin, birilerinin sadece kurt olmalari oldurulmek icin kafi...
semdinliden sonra su iyice anlasilmistir; turban konusu gibi, teror konusuda danisikli dovusden ibarettir... evet halkimizin cani bu kadar ucuzmus meger... siyasi cikar ugruna verilen canlarin pek bir anlami yokmus demek ki... (ha bunu bilmiyormuydum? biliyordum ama bu kadar bariz bir sekilde gormeyi asla istemezdim.)

eskiden mhpnin ve kismen bbpnin yaptigini simdi sadece bbp mi yapiyor acaba? diye de bir soru aklima geldi simdi...
abbaxxas
abd’nin atamış olduğu pkk koordinatörünün ankaraya gelip karşısında muhatap bulamadığı güne denk gelmiş olması enteresandır.yoksa birileri koordinatörünüzü atayın yoksa terör azar mesajı vererek bizleri dolaylıda olsa pkk yı tanımayamı zorluyorlar diye düşünmeden edemiyor insan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol