internet explorer 7

tekteker
şu andaki dağıtımı kuruluş aşamasında microsoft sitesine bağlanarak işletim sisteminizin yasal olup olmadığını kontrol etmektedir. doğal olarak yasadışı kopyalara yüklenememektedir.
aliveli4950
uzun zamandır firefox ve opera kullanmama ragmen,bu sefer gerçekten iyi yapmışlar ki alışkanlıklarımın degişmesine neden oldu.özellikle bir pencerede daha fazla sekmenin açılması,opera gibi istediğinize göre kaldığı yerden açılması,eskisindeki iyi olan hiçbirşeyin degişmemesi ve sitelerle daha uyumlu çalışması...firefox 2 de bu özelliklerin çogunun getirmiş fakat ie nin eski sürümlerini ezdiği gibi kolay olmıyacağa benzer,bu sefer microsoft ıkınmış,başarmış ve firefox un karşısına dişli bi rakip çıkarmış.opera için ise geçmiş olsun yeni sürümlerinde yenilikçi olmazlarsa yok olucaklar galiba.

not:bu kadar olumlu şeyden sonra eskisi gibi hata verme oranının çok yüksek olduğunuda söylemek lazım.

edit:hani yıllardır firefox kullanırım çok begenirim ama kullanan insanlarda şunu gözlemledimki;asla internet explorer a katlanamıyorlar.bir takımın ateşli taraftarı gibiler.zamanında ssg nin microsofta ve ie ye o kadar bok attıktan sonra microsoftta işe girip eski entrylerini çaktırmadan iç etmesi aklıma geliyor hemen.evet bana göre ie7 bayağı güzel olmuş veya da bill gene kerizliyor bizi,eskisinin yüzünü degiştirip önümüze koyuyor bizde yiyoruz.
capt it all
ie 6 yı kaldırmamızı isteyen, yani firefox 1.5 den firefox 2 ye geçişteki o eşsiz rahatlığı yaşatmayan browser... bir de kendi işletim sisteminn browseri olacak. cık cık.
ha bir de;
firefoxda senelerdir kullandığımız eşsiz özellikleri daha yeni bünyesine ekleyerek çok süfer olduğu kanısı oluşturan browserdır. ya da kullananlar oluşturuyor o kanıyı bilemeyecem.

ailecek kullanmıyoruz.

ha bir tanemiz kullanıyor, ama o da -tıpkı milyonlarca ie kullanıcısı gibi- firefoxdan habersiz, internet mi internet, giriyor mu giriyor mantığında.
x
6. versiyonuna nazaran daha zarif ve daha sade olan, cleartype teknolojisi ile internette gezerken gözlerinizi yormayan, göze hitap eden browser.
***kurulumu esnasında orjinallik doğrulaması istiyor ama bir kaç hile ile korsan işletim sisteminizi orjinale çevirdikten sonra yükleyebilirsiniz.
ali biberon
tam anlamıyla bir microsoft hayal kırıklığıdır. beklenileni vermeyen, bu zamana kadar boşuna bekletmiş, bu saatten sonra 8’i çıksa 9’u da çıksa beş para etmeyecektir. üzülmemek ve eğlenmek için;

(bkz: firefox)
bgat
firefox ile e-gazete okuyamayanlar için kullanılması gerekilen tarayıcı. ayrıca laptop kullananlar için bazı fonksiyonların yine çalışmadığı firefox’a oranla hiçbir eksiği görülmemiştir. severek kullanmaktayız.
independence
ftp’ye baglanildiginda dosyalari upload & download etmek konusundaki sikinti ayarlar / internet secenekleri/ geli$mi$ / pasif ftp kullan turu bir secenekten sonra "bu ftp sitesini windows gezgini’nde görüntülemek için, sayfa’yı tıklatın ve ardından ftp sitesini windows gezgini’nde aç’ı tıklatın." yonergesini takip edrek a$ilabiliyor.
independence
en $ahane ozelligi ayni sekme icerisinde bir suru browser acabilmenizdir.ancak en boktan tarafi da acilan bu browserlerin icerisinde j a v a s c r i p t kullanan siteler varsa internet explorer 7 abimiz bir sure sonra size $u hatayi verecektir.

"iexplorer.exe bir sorunla kar$ila$ti.sayfa kapatilacaktir."

ya da buna benzer bir hata verecektir i$te.
independence
program ekle kaldir bolumunden kaldirmak istediginizde "remove" butonunun bu uygulamada yer almadigini goreceksiniz. yani windows size diyor ki, kullanacaksin bunu arkada$im.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol