yaratıklasmis beşiktaş taraftarı

hamartyl
kıpraşma, o öyle değil, rezil oluyorsun, dedirten başlık
beşiktaş taraftarının öne çıkma sebebi politik bir kimlik taşımasıdır. özal ve evren çocukları anlayamaz. onlar milangaz ve sinan a kadar hep emkleriyle kazandılar. haklılıkları ve ifadelerindeki sertlik bu yüzdendir.
düzeltme: kangroo nickli arkadaş başlığı açıp kaçtığı için bana kaldı. öyle olsun. kangroo bir sıçrar, iki sıçrari üçüncüde çarşıdan uzak olması temennisiyle.
hamartyl
beşiktaş taraftarı " yaratıklaşmamak için ses veren tek taraftardır. " çarşı nükleere karşı " pankartı bu taraftarlarca açılmıştır. yaratıklaşmak, kendi gerçeği dışında bir biçime evrilmektir. tıpkı; çetnik olduğunu her platformda dile getiren bir faşistin transferie alkış tutmak gibi. şimdi ben , " turk milliyetçiliğyle övünen fener taraftarından merakla bekliyorum. balkanlarda müslüman ve türklere soykırım uygulayan bu çetenin yandaşı bir oyuncunuz var. gol attığında ne anlama geldiğini bilmediğiniz o , o baş ve işaret parmak kapalı, üç parmak açık işareti kezmanla birlikte yapacakmısınız? yaparsa ne tepki vereceksiniz. yapmazsa akıllanmış bak çocuk mu ? diyeceksiniz. kimsiniz, nesiniz? yaratıklaşma yabancılaşmayla başlar. fener kendi milliyetçi kimliğine balkan müslümanlarını katleden ve bunu onaylayan zihniyete sahip bir futbolcuyla ne kadar sahip çıkacak? ve daha ne kadar anti - emperyalist olduğu defalarca dile getirilmiş bir taraftara yaratık deme küstahlığı gösterilecek.yaratık olmak ya da olmamamk bir sınavdır. fener taraftarı bu sınavdan geçmeye hazırlanıyor.
darth sidious
garip bir sekilde insanlarin bilincaltlarini yazma ihtiyaclarini sozlukte giderdiklerine tanik oluyorum. bu benim gibi psikolojiye ilgi duyan biri icin de oldukca guzel tecrubelerin kazanilmasi anlamina gelmekte. yukaridan asagiya, sagdan sola, kosegenler, kenarlar heryere baktim ama bu baslikta #351935 nolu entrye gelene kadar fenerbahce ismine raslayamadim. bu keskinligin bu eminligin nasil olustugunu anlamak icinse cok zeki olmaya gerek yok sanirim. zaten soylenenlerde herhangi bir zeka kipirtisi da yok. bu yuzden b,rer birer cevap verme geregi hissetmemekle birlikte, sozlugu okuyup fikir edinmeye calisan genc dimaglara yanlis anlasilmalari engellemek adina bazi seyleri anlatma geregi duymaktayim. oncelikle muhtemelen orta yas bunalimi sonucu bazi seylerin gizli oldugu fikrine kapilmis arkadaslarimiz var. cetnikin anlamini bilen tek kisinin o olmadigini gormek uzse de burada yalniz olmadigini soylemek boynumuzun borcu. ayni konu kezmanla buyudugunu soyleyen ilic icin de gecerli sanirim. ama dost takimlarda oynayinca bakis acisi degisiyor ve o cok guvenilen bilinc alti siciyor. zamamninda ayni alt kulturden gelen mrmic isimli kaleciye, mitar mrkela ismindeki sirp ortasaha futbolcusuna sahip olan ve onlari unutulmazlar arasina yazan bir klubun taraftari olmak, basarisindan korktugu rakip takimin futbolcusunu milliyetinden oturu yermeyi gerektiriyor sanirim. fasizmin herturlusune lanet okuyan ben ve benim gibiler, hicbir zaman bu durumu anlayamayacaklar sanirim. yani milliyetciligiyle ovunen yazarlar, kendi milliyetciligini savunan yabancilara dusman olarak bakarlarsa kendi fikirlerini kendi elleriyle foseptikin derinliklerine gondermis olmuyorlar mi? nihayetinde herkes kendi milletini sevmekte ozgurdur. kaldi ki adi gecen oyuncunun bir musluman ya da soydas oldurdugunu goren ya da bilen var midir? ama unutlmus olan bir soz de var sanirim. yazmak boynumuzun borcu. kendi tabirleriyle "carsi allaha karsi".


ps:kandirilan, aldatilan, siyasi bir malzeme olarak kullanilmaya calisilan carsi grubu ile ilgili de daha sonra yazayim. yazik bu cocuklara beyinleri yikaniyor.

#351781 nolu entryi yeni gordum. fikirler ne cabuk degisebiliyor. mikro işlemci mantığında bir kural vardır. " son giren ilk çıkar" diyeceksiniz ki başkasına giren çıkandan sana ne. evet bana ne.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol