masaüstünuzde kullanilmayan simgeler var

pixie
windows’un otomatik olarak yaptığı uyarılardan biri. bilgisayarı ilk açtığınız zaman sağ alt köşeden pörtleyen bir balonun içinde yazar bu. altında da küçük harflerle "kullanılmayan öğeleri silmek için burayı tıklayın" benzeri bir bilgi vardır.

..sanane lan. kullanmıyorsam kullanmıyorum allahın vindovsu.. mecbur muyum ben herşeyi devamlı kullanmaya. niyedir nedendir. olayı bu kadar kişiselleştirmenin ne alemi var.. pek yakında "benimle hiç ilgilenmiyorsun" balonu, "kimdi o yanındaki kız" balonu, "bi daha girilmiycek o sitelere" balonu dahi çıkabilir. demedi demeyin.
kunteper
windowsun anaç bir yönünün olduğunu göstermek amacıyla yapılmış olabileceğine inandığım uyarı... "birileride odasını toplasa keşke..." diyerek dolaylı yoldan laf atan annelerin sanal versiyonları.
capt it all
masaüstündeki simgelerin her an bilgisayarın kaynaklarından faydalanmasından ötürü, biriken ve kullanılmayan simgelerin performansı düşürmektense silinmesini tavsiye eden windows uyarı ibaresi.
ylmzcrk
bir gün de sağ alt köşeden pırtlayıp "kardeş nasılsın iyi misin?" "işten geldin yorgunsundur bi çay demliyim, masaj yapayım" dedin mi? bok var sanki bırak dursun. sana ne zararı var simgenin? zor bi şey mi shift del yapmak? salak mıyım ben? lazım olmasa onları orada bırakır mıyım? dedirten windows bok yemesi işte. artist. dünyanın en zengin adamının ürünü ya. hava atacak aklı sıra. bana kendi bilgisayarımda ne patronluk yapıyosun dedirten uyarı mesajı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol