sözlükte fenerbahçe galatasaray carpismasi

ankunft
sözlükteki fenerbahçe taraftarlarıyla galatasaray taraftarlarının birbirlerine ayar verme durumlarıdır. belki ikili çarpışmalarda fenerbahçeliler kazanabilir. fakat uzun vadede galatasaray taraftarlarının ne kadar haklı oldukları görülmüştür, görülüyordur, görülecektir. evet.
bkz: #33378
daha da ayrıntı için bkz: #346941 #262212 ve tabii #228307
not: #33378 ve #346941 her iki takımın kendi taraftarlarının ağzından yazılmıştır. takımların başarılarını konu edinmektedir.
ha bi de;
(bkz: anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az)
ngn
genelde fenerbahcelilere ayar vermek amacıyla baslık acan cinconlularının baslattıgı hadisedir ama sonuç uzun vadede de kısa vadede oldugu gibi cinconlar ayar yiyip geri püskürtülmüstür terbiyecileri tarafindan.
overload
avrupa takımı taraftarının avrupa takımı olamaya cabalayan ancak başarılı olamayan takımın taraftarına ’’ çapını bil büyüklerine saygılı davran efendini tanı itaat et. ’’ gibi apaçık mesaj vermesine rağmen anlamamaları durumudur.
üstüne alınanlar için: eksi oy vermezsen namertsin.
ngn
fenebahceliler anadolu takımı taraftarıdır cunku avrupa takımı taraftarları genelde bi tarafını acar kameralara gösterir meraklıdırlar arkalarını göstermeye; fener taraftarından da hep ayar verdigi o seye, o buyuk çaplı tampona saygı duyması beklenemez

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol