namaz kilan black metalci

satanist yiyen kedi
dini ile kulturel secimlerini bir arada goturebilmi$ cok ama cok nadir insanlardan biri olma vasifina eri$mi$ ki$idir kanimca.gorulunce alnindan opulmesi gerekir bunlarin $ap diye.
angelus
şekilci güruhu sklememiş olan bireydir. belki de içten içe skliyodur ama bunu belli etmemiştir, ayrı bir erdemdir. saçı başı okşanası, pamuklara sarılasıdır.
abbaxxas
tüm tıp alemi söylüyor fazla uyuşturucu insanın psikolojisini bozar diye ama dinleyen kim sonunda olacağı buydu işte.........
zenana
her metalciyi satanist ya da junkie zanneden zihniyet için extreme bi durumdur tabi ki ama sağlıklı beyinler için gayet anlaşılabilir bişeydir.
mitili
namaz kilmak ki$iden ki$iye gore degi$en, normal yahut anormal gelmesi beklenen bir $ey degildir. insanin icinde olan bir $eydir bu ve, black metalci, cayci, simitci, muhendis vs. nin namaz kilmasini ayri ayri siniflandirmak geri kafaliliktir, sacmaliktir.
kekec
zor bişeyi başarmıştır.
her iki şeyin farklı kulvarlarda olduğunu özümsemiştir. babandan gördüğü için ibadet etmiyordur muhtemelen, aklını kullanaraktan bişeyler yaptığı kesindir...
alchoburn
uzun saçlı iken camiiye gittiğinde bir kısım insan tarafından yadırganabilen, ama imamın müşfik tavrından da cesaret alıp secdeye varan insandır bu kişi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol