sağır oda

goetica
yönetmenliğini kurtlar vadisinin yönetmeni serdar akar’ın konsept danı$manlığını ise gene kurtlar vadisinde de aynı gorevi ustlenmi$ olan soner yalçın’ın yaptığı kurtlar vadisinin devamı niteliğinde olacağını dü$ündüğüm yeni yayın döneminde cinnet geçirtecek gibi gözüken dizi.
isimsiz kahraman
"hitler 2. dünya savaşında ölüm kamplarına gönderdiği yahudilerden tonlarca altın topladı. yıl 1944. savaşın kaybedileceğini anlayan naziler, bu altınları güvendiği isimlere emanet etti. bunlardan biri türktü. ve yıl 2006... istanbul’daki altın savaşını kazanan istihbarat örgütü türkiye’nin kaderini de belirleyecek."

konsept danışmanı: soner yalçın
yönetmen: serdar akar

fergadan
18 eylül 2006 pazartesi 21:00’de kanal d de ilk bölümü gösterilen dizi. ilk bölümü insanları ve isimlerini tanıma çabası ve konuyu anlama gayreti üzerinde geçti şahsımca. genelde, birkaç yıl önce beykoz’daki villasında silahlı çatışmada ölü olarak ele geçirilen lider hüseyin velioğlu ve 3 örgüt elemanının canlandırılması çerçevesinde geçti dizi. tutar mı, onu zaman gösterecek.
nick
artik yonetmenligi onur tan in devraldigi ve ibo show gibi gerizekali bi programla rating kavgasina girmek zorunda kalan dizi

kurtlar vadisi gibi racon dizisi degil azcik da olsa izle ve ogren prensibi uzerine kurulmus ama herkesin catisma ve kavga gorme arzusu yuzunden ratingleri alt ust edememisdir.
israrla izlemekteyim.
sergey
kurtlar vadisi’nin yandan yemisi diye oncelerı onyargı ıle baktıgım, ancak ızledıkce cok kalıtelı bır dızı olduguna karar verdıgım, oyunculukların kurtlar vadısındekı kadar kuvvetlı olmamasına ragmen hıkayenın ıslenısı ıle surukleyıcılıgını kaybetmeyen dızıdır.
dccl
kurtlar vadisi ile bence yakından uzakdan alakası olmayan dizidir. büyük keyifle izlemekle birlikte kurtlar vadisinın yayından kaldırıldığı düşünülürse sonunun aynı olmasını dilediğim dizidir.
mitili
degi$ik bir final yapayim derken tamamen sicmi$lar dizinin icine. ayrica 8 ay... sakal hep ayni mi kalir be karde$im?!
fergadan
ilk bölümden son bölüme-son bölüm dahil değil- kadar ciddi, son bölümdeysse yamulmuş bir senaryo vardı önümüze. üzüldük, esef ettik ve de sitem ettik.
zifir
kurtlar vadisinin konsept danışmanıyla kurtlar vadisinin yönetmeniyle kurtlar vadisinin güncel konulara temas eden altyapısıyla hazırlanmış potansiyel kurtlar vadisi izleyicisine hitap eden bir diziydi. dizinin sonunu getiren yine kurtlar vadisinin ekranlara geri dönmesi oldu. senaryodaki alabildiğine büyük boşlukların, saçmalıkların da rolü inkar edilemez tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol