aldatmayan erkek

0 /
urban f
sorsanız dürüstçe cevap olarak ancak şöyle diyebilirler: karşısına sadece aldatmaya değebileceği kadın çıkmamıştır,kısacası bu gibilerin yaşadığı ülke ancak utopya olabilir
abbaxxas
burada alkışlanması gereken erkek değil beraber olduğu kadındır tüm başarı ona aittir okadar mükemmel ve harika bir kadın ki erkek başka kadınlarla bir şeyler yapma ihtiyacı hissetmiyor demektir.kısacası dünyanın ender şanslı ve mutlu erkek modelidir...
tiryaki
örnekleri mevcuttur efendim az da olsa.
gözlüklü,mülayim olmaları büyük ihtimaldir bunların.
kendisiyle konuşurken ;ağzını yarım metre açık bırakmış size leyla leyla bakıyorsa eğer ,o bir aldatmayan erkektir. kendisi aldatmıyorsa bile pek yakında mongolluğun zirvesindeyken,biricik eşi tarafından nefis bir boynuz volesiyle devrilecektir.
faten
dürüstlük , dogruluk ve sadakat olaganustu ınsanlarda bulunan muhtesem duygular degıl ,sıradan ınsanlarda bulunması gereken sıradan duygulardır..

aldatmamak degıl aldatmaktır anormal olan ,aldatmamak degıl aldatmaktır yargılanması ve yadırganması gereken ..

gercekten seven ,deger veren bır ınsanın yapacagi sey degıldır aldatmak ,en azından kendısıne saygısı olan bır ınsan yapmaz boyle bır seyi..

bu yuzden aldatmayan erkek baslıgına gururla bkz verebilirim : faten
denemeler
büyük bir ihtimalle gözü henüz açılmamış erkek türü. ya da o kadar ezik ve gösterişsiz ki hiç kimse onu beyenmediğinden bulabildiği bir sevgiliyi de aldatarak elindekini riske atmak istemez. bunun yanında ender olarak da insani özelliklerini kaybetmemiş ,yanındaki kişiye saygı duyan ve bu nedenle aldatmayanlarda vardır ama ne yazık ki bunlar bize hiç denk gelmez.
sari ada
gerçekten aşık olan erkektir.. aşkın doğasıyla örtüşmez birkere aldatmak. bu yönüyle aldatamayan erkektir aynı zamanda.
ebruli
mükemmel adamla mükemmel kadının hikayesi belli işte. noel babayı arabaya almışlar ama kaza yapmışlar. iki kişi ölmüş. tabiki noel baba ve mükemmel erkek. neden? çünkü noel baba ve mükemmel erkek diye bir şey yoktur. aldatmayan erkek de işte o arabada ölen erkekti.
pessimistic
"aldatmayan erkek" ile ilgili kimsenin aklina bir $ey gelmemi$, kimse bir $ey bilmiyor veya yazmaya u$enmi$..
meali : yok boyle bir ba$lik
dayanikli ev kizi
kendisinin farkındadır genelde çirkin(az yakışıklı da olabilir) ve tecrübeli olmayan erkeklerdir.bundan iyisini mi bulucam der, kadercidir. kimisi de evet karşısına aldatamayacağı bi kızın çıkmasıyla aldatamaz.
imgoindeeperunderground
bir seferinde aldatmayan erkek midir?
her seferinde aldatmayan erkek midir?
bir kadını aldatmayan erkek midir?
hiç bir kadını aldatmayan erkek midir?
eline fırsat geçmediğinden aldatmayan erkek midir?
eline fırsat geçse bile aldatmayan erkek midir?

nedir?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol