wakabayashi

angelus
nankatsu un kaleciliği yapan ulu bir arkadaştır kendisi. gol yememe gibi bir özelliği vardır, topa uzanamayacağını anladığı pozisyonlarda böyle bir akrobat edasıyla direklerin üzerine çıkarak kurtarırdı. gönlümüzde tusubasaya oranla daha geniş bi yeri olmasına karşın pek belli etmezdik.
eylerem
captain tsubasa(küçük golcü) adlı çizgifilmde boy gösteren, tsubasanın takımı nankatsu’nun ezeli rakibi shutetsu-nankatsu’da oynayan, tsubasanın kartal vuruşunu kurtarabilen yegane kaleci olmasıyla tusubasanın kabusu haline gelen,daha sonra tsubasa ile aynı takıma geçerek bizleri vicdan azabından kurtaran, şapkasıyla meşhur, karizma sahibi japon çizgifilm karakteri.
mad
kaptan tsubasa karakterlerinden biridir. 22 numarayı giyen kalecidir. taktığı şapka ile dikkat çeken, çok az gol yiyen bir kalecidir. hislerini kendisine saklar ve takım arkadaşlarına saygılıdır. çocukluğundan beri en büyük isteği dünyadaki en iyi kaleci olmaktır.
eldrun
ayağında bir sakatlık bulunan, bu sakatlığı yüzünden uzun süre futbol oynayamayan, gönlümüzdeki en iyi kaleciydi. bu gidince nankatsuda kaleye şeker duvar geçti ortalık wajashimazu’nun oldu.
eldrun
bir bölümde bizim nankatsu 10 kişi ile karşı ceza alanında ilken topu kojiro’ya kaptırmıştı, kojiro önüne geleni çalımlayıp gole doğru giderken, ki nankatsu futbolcuları kadar bizim için de yüzde yüz gol gözüyle baktığımız pozisyonda wakabayashi ani bir kararla kaleden çıkıp koşmaya başlamış topu kojirodan almış üstüne üstlük bir kaç kişi de çalımlamış gol atmıştı ki daha ötesi yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol