kotaşız adsl kullanicisi

maliyeci
"sabbaha kadar download" sloganıyla yola çıkası,yolun sonunu bir türlü getiremeyesi güzide internet kullanıcıları.
eldrun
256kbps kotasız kullanıcıları için, hızın düşüklüğü çok da önemli değildir.kotasız kullanıcılarının bilgisayarları genelde hiç kapanmaz. gündüzleri normal işler yapılır, geceleri ise p2p programları görevlerini yerine getirir.
overload
ortalama haftalık 15 kb/s ile download ederler. maksimum indirme hızı ( oda taş moleküllerine ayrıldığında 25-26 kb/s tir) muhtemelen 7 gb lık bir dosyayı 1 hafta ile 10 gün arası indirirler. bazı manyaklar vardır bu bağlantı ile bir dizinin tüm sezonlarını indirmek isterler ( bitcomet’i tek geçerim beyler çok aç gözlü bir program tıpkı kullananları gibi) ki bu minumum 43 gb a denk gelir onu dahi indirmek için tereddüt etmezler. böylede manyak kullanıcıları olabilir.
goetica
bilgisayarı 3 ay boyunca kapatmayacak denyolukta,gündüz kendi çapında takılırken gece download’a abanan,o divx senin bu mp3 benim allah ne verdiyse çeken kullanılardır.
capt it all
telekom bu kotasız adsl kullanıcılarından çok çekiyor... çünkü kotasız kullanıcılar abanıyorlar downloadlara burası tamam. ama kotalı kullanıcıların zoruna giden ney anlamıyorum...
kardeşim, (bir kotasız adsl kullanıcısı olarak) paramızı veriyoruz, bize sağlanan hizmet de sınırsız download. istediğimizi yaparız size ne, telekoma ne! eğer kotasız kullanıcıların downloadlarının oluşturduğu bir sorun var ise, bu sorun kullanıcıların değil, telekomundur. neden geliştirmiyorsun altyapını? istersem sabaha kadar film indiririm, istersem hiç birşey indirmem, bilgisayarı dahi açmam, parasını ben ödemiyor muyum?

telekom da bu rezalet durumu kurtarmak için, kotasız kullanıcıların hızını aynı fiyata 4 katına ve 6 gb kotaya çekiyor. sanki şeker verip çocuk kandırıyor...

bilin ey telekom ve ey kotalı kullanıcılar! her allahın günü ve gecesi durmadan ve durmadan download yapacağım! hızımın düşük olmasına katlanıp, kotalı ve hızlı tarifeye geçmeyeceğim. ayda 30 gb dolaylarında gezen data downloadımı da max olan 63 gb ye kadar çıkaracağım. hadi sıkıyorsa bişey söyleyin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol