rüyada eski sevgiliyi görmek

denemeler
kesin yeni sevgili bidbidbid eskileri kurcalayarak durduk yere eski sevgiliyi ve onunla olan dönemi deşmiştir. bunun sonucu da gece bilinçaltından eski anıların çıkıvermesi olarak gerçekleşmiştir.
schenardi
sevgiliden geriye kalanlar başlığının altına bir de rüyada karşılaşılabilecek hatıralar eklenebilir. çünkü sözkonusu eski sevgili artık yalnızca rüyada görülebilecek duruma gelmiştir. gerçek hayatta görülen birsürü arıza durumun gecesinde rüyada bile olsa eski sevgilinin gülen yüzünü görmek, görenin geçmişte dahi olsa güzel bir şeylerinin olduğunun delili niteliğindedir.
bitterend
hayra alamet değildir. eğer her gece görüyorsanız, hele bir de yeni bir sevgiliniz varsa hiç hayra alamet değildir. acaba aklımda mı?.. hayır,olması gereken yerde, geçmişinizdedir. ama gece gece şimdiki zamana dönüverir, şüphe ettirir, aklı karıştırır.

yine bir gece onu görürsünüz rüyanızda, ama bu sefer farklıdır durum. karşınızdadır geçmiş. sonra değişir; şimdiki zaman, şimdiki adam alır yerini. rüyalarda olur böyle saçmalıklar, mekan değişir, ses değişir... ama bu kez önemli bir değişimdir. uyanınca mutlu olmanıza sebep olur. bu kez hayra alamettir.
ilseyim
acaba neden gördüm diye düşündürür. bilinçaltında yatanlar hakkında yorum yapılır. ayrıca konuşmak için bahane yaratır. "rüyamda gördüğümden aklıma geldin, yoksa hatırlamazdım, bilinçaltımdasın ki rüyama girdin" havası da yaratır.
with all my love
rüyada sevgiliyi görmek ayrilmaya delalet eder der rüya tabircileri. "eski" sevgiliyi görmek de vaktiyle o sevgiliden bi sebeple ayrildiginiza isarettir der sahsim. tabi geçmise yönelik bu yorumum. ama olsun. illa gelecege dair yorumlanacak diye bir sey yok.
hittheroad2timesjack
aradan üç sene gaçti ben hala mütemadiyen görüyorum kendilerini. dün de mesela ben survivor da yarışırken o da erkek arkadaşıyla hemen yan tarafta güneşlenmekteydi. erkek arkadaşı da özgür çevik ti bu arada. bildiğin aile modunda girmişlerdi.o an üzülmedim de uyanınca üzüldüm lan.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol