kar yağdıginda naylon posetle kaymak

aysemayse
selimiye veya ihsaniye dolaylarından hareme doğru uçmaktır.bi kere başlandığında sabahlara kadar kayılabilir ve çok eğlencelidir.tabi çevredekilerin koca adam olmuşlar şu şaklabanlığa bak laflarına aldırmamak ve gece 23.00 dan sonra fazla ses çıkarmamak gerekir. nasıl adlandırılacağını bilmediğim ama diğerlerine nazaran sert olan poşetler tavsiye edilir,tanıdık esnaflar bu konuda yardımcı olmaktadır.
mrvai
yas ile pek alakalı olmayan tamamen bir zevk hatta hobi olarak karsılanabilecek durumdur. buyuk bir zevkle gurup olarak arkadaslar toplanır eski panjur poset alınır ve bir yokustan saatlerce art arda cesitli jakkass vari tehlikeli hareketlerde eklenerek kayılır (bkz: tadından yenmez)
steroid
ilkinden sonra poşet yırtılır, daha devam ederseniz pantolonda yırtılır, kıçınızı tuta tuta eve gidersiniz.
klapacius
şimdilerde kar yağıp da okulların tatil olduğu düşünülürse bırakın çocukların naylon poşetle kaymasını, dışarı çıkıp kar topu bile oynamazlar.
çünkü zaman teknoloji ve internet çağıdır.
oturup playstation oynamek varken, ne diye vücut aktivitesinde bulunup, efor sarfederek dışarı çıksınlar.
sonucu ise obezite yada obez çağ.
urban f
daha da konforlusu için ,legene sıgamıyosa kaide artık yas haddinden, büyük plastik çöp kovalarının kapakları da hız sınırını aşmaktadır bilginiz olsun..
zehnterdorf
bir üst versiyonu o dönemlerde çok kullanılan su bidonlarının gövdesini keserek kase için daha dayanıklı malzemeler yaratmaktır.
fastjunkie
bir de poşetin yırtılıp akabinde taklalar atarken göte başa kar dolması vardır ki her insanın bir kez tatması gereken bir zevktir.
blossom
her an kiciniza bisey batabilme ihtimali sizi caydirmas hatta daha da gaza gelirsiniz pek zevk veren hos bi aktivitedir kendisi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol