sözlük yazarlarını konu edinen uyduruk entry girme

faten
uyduruk nedir ne degildir bilmiyorum ,uyduruk olmak ıle ılgılı baz alınan krıter entry girme suresi ise ,ben uyduruk dıye atfedılen ve nıckler konusunda kritere uyan #316773 no’lu entryim icin hatırı sayılır bır zaman harcadım ,acaba sozluk yazarlarini konu edinen uyduruk entry girme baslıgı ve entrysi icin ne kadar zaman harcanmıstır ?

uyduruk olma konusunda kriter ,harcanan zaman değil de ,emek ise ,ben bunu aynı entry’de fazlasıyla harcadım ve yazıya doktum ,acaba sozluk yazarlarini konu edinen uyduruk entry girme baslıgı ve entrysi icin ne kadar emek harcanmıstır ?

uyduruk olma konusunda kriter emek değil de,dusunmek ise ,ben aynı entry icin hatırı sayılır bır sure dusundum ,acaba sozluk yazarlarini konu edinen uyduruk entry girme baslıgı ve entrysi icin ne kadar dusunme suresi harcanmıstır ?

sorular ve cevaplar elbette arttırılabılır fakat 3 cumleyı gecen bır adet entrysi bile olmayan bır kısının kalkıpta bellı bır entryi ,zamanını ,emegini ve dusuncesını harcayarak yazan,bu işe hic bir karsılık gozetmeksızın ,bunu sadece ınsanları guldurebılmek ve/veya dusundurebılmek icin yapan kısıye her seyden evvel saygı duyması gerekmez mi ?

ama sonuc olarak hak verıyorum ,kotu yazmak guzel yazmaktan daha kısa ,ve bu yazılırken acaba bu entry sahipleri bunu nasıl algılar dıye dusunmek de uzun iş ,evet evet ,hak veriyorum..

cumlemi sozluk yazarı sensın entry de sana girsin diye bitirmiyorsam bu kendime olan saygimdandir..
overload
joker bir durumdur. yazar girecek entry bulamadığında yeni bir başlık açma yerine böyle bir olayı tercih etmesi durumudur. işin başka bir yönü daha var ancak onu söylemek bana düşmez.
bok bocegi
super entryler butonuna üst üste tıkladığınızda karşınıza gelen 3 entryden birinin başka sözlük yazarlarıyla alakalı olmasıyla ilişkilendirilebilecek durumdur ya da ben fazla fesatım bilmiyorum..
cokfecikahkul
sözlüğün kalitesini düşüren durumlardan biridir.yazarların bilgi paylaşımından çok böyle şeylere yönelmesi hoş değildir.mesajlaşma seçeneğinde birbirinizi güzelce etkileyebiliriniz,şovlarınızı sunabilirsiniz ama hepinizin gözü önünde birbirinize şeyyapmayın.kısacası sözlükte birbirinizden çok sözlükle ilgilenmeniz daha doğru olacaktır.bu benim doğrum tabi siz bilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol