türkiye deki abd düşmanligi

tiryaki
git gide yükselmektedir bu ve durdurulamamaktadır bir türlü de.2 sene öncesine kadar %90 larda seyrederkenk bugünkü verilerle %95 lerin kapısını aşındırdığı görülmüştür.kafayı kurcalayan bir husus da geri kalan % 5’in ne işlerle meşgul olduğu sorusudur. en yakın zamanda kendilerinin de bu saadet zincirine iştirak etmeleri önemle rica olunmaktadır.
zira şu ülkede ’gurur duyulacak’ yegane şeydir bu.
ya basta viva zapatista
türkiye’de anket ve genellemelerde ortaya çıkan, ancak etkinliklerde ve yaşama tarzında abd sempatizanlığına dönüşen durumdur.öyle ki savaş karşıtı etkinlikler destek almamakta, sistemin işleyişi eleştirilmeden abd kakadır ama müttefikimizdir mantığı ile aynı tas aynı hamam devam etmektedir herşey.
krasafchik
boyle birsey vardır ve işin ilginç yanı abd'ye gidio görmemiş adamlar çoğunluktadır bu düşmanlılı yaparken.
sadece sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle ahkam keserler
terra
gereksiz düşmanlıktır. ülkenin epey zamandır sıkı bir müttefikidir birleşik devletler. son yaşanan olaylar ; rus tayyaresinin düşürülmesi gibi, türkiye'nin batı tercihinin ne kadar doğru olduğunu gözler önüne seriyor. devletlerin dostu yoktur çıkarları vardır tabii. türk ve amerikan devletlerinin çıkarları uzun zamandır ortak ve müttefikler. boş laf ve dahi lakırdı olarak türlü kesimler 'aha hep amerihanınnnn oyunu amerihaaanınn oyunu' der dururlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol