sözlüğün civiginin çıkması

tekin79
düzgün şeyler okumak istiyorum, insanlar ne düşünüyor, neler hissediyor öğrenmek istiyorum. ama malesef bir iki yazar dışında kendini düzgün ifade eden yok, sadece yazı yazmak adına yazılmış yığının arasında onları bulmakta çok zor. sadece yazmak için yazılınca, ahlak anlayışları yerlerde sürününce sözlüğün cıvığı çıkmış oluyor.
darklord
1 ya da 2 yazarin adam gibi yazdigini düşünen ancak diğer yazarlari sözlüğün ahlak anlayışını yerlerde süründürdüğünü düşünerek zan altında bırakan bir kısım yazarların önermesidir. ancak kime göre neye göre diye sormak gerekir. ve ayrica civiğinin çıkması ne demektir ben anlamadım.
tekin79
sokakta yürürken malesef son zamanlarda daha da fazla rastladığım henüz daha okul çağına bile gelmemiş ufacık çocukların birbirlerine ettikleri en ağza alınmıyacak küfürler rahatsız ediyor ve üzüyor beni. burda da hiçbir bilgi değeri taşımayan yazılar görmek aynı derecede üzüyor beni. isteyen samimiyetime inanır isteyen inanmaz herhangi birini veya sözlüğü kötülemek niyetinde değilim. sadece daha düzgün işler çıkabileceğine inanıyorum bu sözlükten...
achtungpanzer
ekşisözlüğün case study olabileceği olaydır.eleştiri sınırlarının ötesinde hakaret olayını internet ortamının özgürlüğünden yararlanarak etik kisvesine büründürmektir.
rhapsody
madem ki sözlügün civiginin çıktıgı düsünülmekte ve madem kimsecikler(bir ya da iki bilgiç dısında diye belirtilmiş)ciddiye alınacak seyler yazmıyor diye düşünülmekte;o zaman buyrun efendim meydan sizin dedirtir bu durum...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol