insanları şişman zayıf diye ayiran zihniyet

sempatiksinirsistemi
nasıl bir zihniyettir bu bazı davranışları kg başına düşen et ile örtüştürmektedir.şişmanlık çoğu durumda fizyolojik bir bozukluktan kaynaklanmaktadır.elbetteki kimesnin tercihi değildir.zaten toplumdan dışlanmış olan bu kişiler sozum ona zayıflar tarafından ve kendilerine soylenen iğrenç kelimeler ve bakışlardan yeterince rahatsız olmakta sosyal yaşamları olmsuz etkilemktedir.
nerde genelleme varsa a.q...
muque
yadırganmaması gereken,kucaklanası, pamuklara sarılası,aman da aman denesi zihniyettir.neticede bir hata olarak yeryüzünde ikamet etmeleri bize bir şeyler anlatmaya çalıştıklarına delalet olsa gerek.nasıl göründüklerini kaile almamamız gerektiği gibi, kimi nasıl görüp değerlendirdikleri de zerre umursanmayacak canlılar bunlar...hey sen! evet evet sana diyorum...bak bu bkz senin icin;

(bkz: sana insan diyenin amına koyim)
stella
bu zihniyete sahip insanlar etrafindakileri güzel-çirkin, uzun-kisa, bakimli-bakimsiz diye ayirma potansiyelindedirler. yani sadece güzel, uzun, bakimli ve zayif ki$iler onun arkada$i olabilirler. ha onun arkada$i olmayi ba$aramami$ insanlar mi utanmalidir, yoksa böyle saçma ve gereksiz bir ayrim yapan $ahis mi utanmalidir onu bilemiyorum.

(bkz: tepki )
(bkz: saçmalik)
insomnia jim
illaki bi sekilde ayrilir goz bakimindan yani sisman olmasaydi zayifta olmazdi zayif olmasaydi sismanda olmazdi mantigi ama zira gelin ve gorunki deger bakimindan insanlara bir ayricalik gosterilmez bu sebepten oturu o sisman diye yok o zayifliktan öluyor diye konusmamazlik edilmez arkadasliklar birakilmaz .

yoksa bunu dersiniz:
(bkz: sisman kizlarin kompleksleri)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol