alpay erdem

0 /
kangaroo
penguen,lombak ve kemik gibi dergilerde çizer ve aynı zamanda yazar olarak çalısan çizgileri ve konu işleyisleri alısılmadık,espri anlayısı mükemmel olan bana göre türkiye’nin en basarılı 5 yazarı-çizeri arasında olan insan sahsı.
recall
eşyalara,rakamlara;cinsiyet ve kişilik kazandırma konusunda yanlız olmadığımı görmemi sağlayan insan.
bisikletle gittiğini söylediği yol hesaplanınca şaşırtan kuş sever.teyze fobisi paylaşılan.
alchoburn
ismail hasta ruh adlı köşesini son kez çizdiğnden şüphe ettiğim yazar

ayrıca kendisi penguendeki köşesinde, yazdığı yazıların yanında kendi resmi varsa o hafta dergiye gitmediğini anlamamız gerektiğini,zira dergideyse mutlaka kendi resmi yerine bir karikatür çizeceğini;resim çektirmeyi sevmediğini anlatmıştır.

tamu
haftalarca penguen dergisindeki köşesinde gizli kapaklı işler yürüttüğünü ve çok büyük bir sürprizle insanların karşısına çıkacağını söyleyen, hatta sırf bunun için okuyucularından plastik bok göndermelerini isteyen çizer, yazar ve şimdi de stand-up yapacak olan adam.
zekirbelli
teyzelerle ilgili takıntısını binbir çeşit hikayeyle uzun süredir işleyen, eşinden özlemim diye bahsetmesinden sevgi dolu bir eş olduğunuda bizlere ayıktıran çizer yazar yetenek.
westkhan
bazen yaşadıklarımı ve hislerimi yazan muhteşem insan bence yazısı çizgi eserlerinden daha iyidir ayrıca muhteşem bir teyze korkusu vardır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol