evde başlatilan bozuk para arama operasyonu

nefes
genellikle kisinin cebindeki son parayıda sacma sapan birseye harcadıktan sonra parasının bol olduğu zamanlarda oraya buraya attığı bozuk paraları toplama islemidir.islem sonucunda cok ilginc rakamlara ulasılabilir.
reddevil
inekli kumbaradan aşırma eylemi de mümkün olmadığında mecbur kalıp,koltuk aralarını,pantolon ceplerini,çanta diplerini,annenizin gizli kumbarasının yerini aramaya başladığınızda da bu operasyon başlamış demektir.
pelagehatun
kimi zaman ciddi rakamlara ulaştığınız koltuk minderlerinin aralarında, çantada,ceplerde, masanın kıyısında köşesinde her yere bakılan operasyondur. yol parası, sigara, ekmek ve bilimum ufak şeyler için başvurulan yöntemdir.bir de veletlerin koltuk aralarını arama yöntemi vardır. babanın uzandığı koltuk baba kalktığında hemen o anda dip köşe aranır. çünkü bütün bozuk paralar baba uzanınca onun cebinden kayıp koltuğa düşmüştür.
aysemayse
genelde paranız varken evde düşürdüğünüz,herhangi bir yere bıraktığınız,çantanızın içine öylesine attığınız, umursamadığınız bozuk paraların paranız bitince aklınıza gelip teker teker yerlerinden çıkarılmalarıdır.ev de bir nevi kumbara görevi görmektedir.
goetica
para ustlerinden artan bozuklukların surekli bir yerlere atılması ve sonucunda birikmesiyle karlı çıkacağınız $eydir zira en son yaptığımda odadan yakla$ık 30 milyon çıkmasıyla beni dumura uğratan operasyondur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol