mükemmel erkeği bulma yolları

0 /
addicted to pain
mümkünati olmasa da teker teker denemektir.

ayrica:
görür görmez bir fikrayi animsatti bana bu baslik

...arkeolog bir kadin kazi çalismasi yaparken tekbasina,eski bir lamba bulur ve yakindan bakarken içinden bir cin çikiverir.
cin:dile benden ne dilersen bir tek hakkin var
kadin:birtek hak mi? peki ozaman su ülkeleri görüyor musun? onlarin artik birbirleriyle menfaat için savasmalarini istemiyorum,baris olsun istiyorum
cin:yahu kadin sen çildirdin mi?o ülkeler yüzyillardir birbirleriyle savasiyorlar,evet ben tecrübeli ve isinde iyi bir cinim ama buna gücüm yetmez,baska birsey dile?
kadin:himmm...tamam o zaman ben anlayisli,zeki,yakisikli,ince düsünen,nazik,futbol izlemeyen mükemmel bir erkek istiyorum.
cin: oooooff tamam tamam ver su lanet haritayi ver!!
potasyum
mesaj kısmından nick kısmına potasyum yazıp alta da seni arıyorum yazıp bi de göndere bastınızmı tamamdır. en emin yol budur.
çabuk edit:kötülede neden kötülüyosun bi onu söyle, yalan yanlış bişe yazmamışız ki, hem sen ööle kötülersen bulamazsın tabi
tiryaki
mükemmel erkeği bulmanın olanaksız olduğunu kendi kendinize yüzlerce hatta binlerce defa tekrarlayın her gün.

var olanla yetinin,kalkın oturun var olana şükredin.

eksileriyle artılarıyla onu kabul edin.

bir de o kabaran iştahınıza bir gem vursanız diyorum hani.
ohannessenpetersburgerking
cogu erkek/kadin aslinda mukemmeldir. iliskideki birey karsi tarafi nasil gormek isterse o sekilde davrandigindan mukemmelik kavrami cogu kisi icin hayal yada ulasilamayacak birsey olarak gorulur. yanlistir. kisi ilk once kendi davranislarini objektif bicimde elekten gecirirse, karsi tarafin kendine gore nispeten mukemmel oldugunu gorecektir. zaten mukemmel bir erkegi veya kadini arayan kisi bu zihniyetle mukemmeligi haketmez. aramaya, aradikca karsi cinsten nefret etmeye ve katiksiz sevginin tadina varamadan olmeye macburdur.
capt it all
basittir. şimdi, bu entrynin dibinde sağda bir nick görülür. o nickin altındaki msg butonuna tıklanır. merhaba denir. entrylerini beğeniyle takip ediyorum denir. bana bir hamburger ısmarlasana denir ve yollanır.

bakın ne kadar basit!
elma sekeriiii
neden bayanlar buluyor ki?
hatta $öyle dü$ünelim neden birileri digerini aramak zorundadır ki? eger öyleyse aranmak mıdır bunun adı?
bırakın tüm ipleri hayata, o nasılsa i$ini bilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol