cep telefonu anahtar ve sigaranın elde taşınması

louandreassalome
özellikle yazlık mekanlarda ve apartmanlarda komşu ziyareti yaparken görülesi hadisedir.bunun kameralı devasa nokia telefon,peugeot’nun anahtarı ve marlboro light ile yapılanına ise tikky bir hareket damgası vurulması olasıdır.
sukela
çanta taşımayan erkeklerin yaptığı eylemdir. oysa çanta yoksa bile sigarayı gömlek cebine, anahtarı ve telefonu pantolon cebine koymak mümkündür. tabi bir de gözlük olur bu grupta yazın falan. onu elinde taşımaktan kurtulmak için de gözüne takması yeterli gelecektir.
capt it all
o nasıl bir aksesuardır, çözemedim ben. aksesuar denemez bile ona. yok hani, çantan var, gömleğin var, koy cebine.. ne yani içtiğim sigara marlboro demeye mi getiriyorsun, yok benim telefonum şu model demeye mi getiriyorsun? ne yapıyosun? ne için??
enharista
hali hazırda bir çok erkeğin devam ettirdiği davranıştır, ceplerine koymama sebepleri pantolonun şeklinin bozuluyor olması bir bahane türüdür.
angelus
kişinin el yerine pençe taşıdığını gösteren başarısız bir evrimsel durumdur. yoksa o kadar şeyi tek seferde tek bir yere sığdırmak kolay iş değildir.
valequentill
yaz aylarinda sokaktaki 10 insandan 4 unun bu sekilde dolastigini rahatlikla soyleyebiliriz.. kizilayin bu duruma el atip acilen cantasi olmayan ve alamayan insanlara canta dagitmasindan yanayim.. ve kampanyayi baslatiyorum..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol