google maps

myname
google’nin kullanıcılara sunduğu eşsiz hizmet. adresini bildiğiniz fakat yerini bilmediğiniz bir yere bu hizmet sayesinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. ayrıca harita üzerine uydu fotografınıda koyup cadde ve sokak isimlerini de bulabilirsiniz.
elma sekeriiii
bir davaya konu olmu$tur ki evlere $enlik:

google maps’i kullanarak bir şehirden diğerine geçmeye çalışan utah’lı lauren rosenborg, araçların hızlı aktığı caddede trafik kazası geçirince soluğu mahkemede aldı. google’ın "yol üzerinde kaldırım bulunmadığına dair" maps servisi üzerinde bir uyarıda bulunmamasının kendisine pahalıya patladığını iddia eden rosenberg, google’dan 100 bin dolar tazminat istiyor.



ben de google earth’e dava açıcam. evimin bulunduğu siteyi göktürk’te göremiyorum. yalancılar riyakarlar...
greyfurt
web sitelerinin olmazsa olmazı olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. müşteri/çalışan kurumu bulunabilir kılmak için önemini hemen kavrar.

satış garantisi veremem ama her gören patron/yetkili bunu ister.
orqn
kendilerine yapılan şikayetleri hiç ciddiye almıyorlar. yaklaşık bir ay önce bir yığın yanlış bilgiyi düzeltmek üzere şikayette bulundum, hala tık yok. aynen böyle devam etsinler.
jesor
sayesinde hiç bir yer bilmem gerekmiyor. istediğim yere 40 yıllık mekanımmış gibi gidebiliyorum- şap diye buluyorum. tabi kendi yöntemlerimle, google maps e yolu tarif et desem karıştırır her şeyi, hiç gerek yok.
independence
abd yasalarinda bulunan "uydu goruntulerindeki detay sınırı" sebebi ile bugune kadar cok detayli goruntuler servis edemiyorlardi ancak kanunda esneklik saglanacakmis. bu sebeple bir sure sonra google maps’de evlerin kapilarinin numaralarina kadar gormek mumkun olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26630355.asp
civeng
google’ın my business uygulaması ile çalıştığınız ya da sahibi olduğunuz şirketinize sayfa açıp ardından haritaya ekleyebiliyorsunuz. ancak ekledikten hemen sonra kullanıcılar göremiyor, google’dan verdiğiniz adrese zarf geliyor. zarfta gelen kodu ilgili yere girdiğinizde eklediğiniz şirket doğrulanıyor.
independence
street view uygulamasini baslatmis ki yok yok yemin ederim icinde. aradigim her yeri kapisinin onune kadar buldum. simdilik haritalar subat 2014 cikisli yanlisim yoksa. yalniz bayildim uygulamaya yemin ederim.

birisine adres mi vereceksin bundan sonra? al koordinatini ver karsindaki kisiye, kapina kadar gorsun. yol tarifine zerre luzum yok, kendisi bulur zaten gorsellerle.
gumustabak
biraz evvel israil den geldim sokaklar falan çok kotu be sevmedim. evler tek renk kahverengi araçlar falan baya tipsiz şekilsiz.
sonra bir pattaya falan yaptım tokyo ya geçtim ordan kendi topraklarım rize falan. hakikaten çok güzel bir çalışma görüntü kalitesi yüksek evet %100 değil ama %75 -%60 civarı sokaklar açık
nitpick
yeni bir surucu oldugum icin istanbul yollarini cok bilmem ama google maps saolsun istedigim her yere gidebiliyorum. arada bi kafasi karisiyo ama o kadar da olsun

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol