domuzlu çizgi filme trt sansürü

independence
dunyanin hemen her ulkesinde psikologlar tarafindan cocuklarin psikolojik geli$iminde oldukca onemli rol oynamasi sebebi ile onerilen bir cizgi filmdir konumuz.bugun haberlerde yayinlanan haberlere gore trt ismindeki nacizane gurur timsalimiz, islamiyette domuz etinin haram olmasi sebebi ile once domuz karakterinin oynami$ oldugu sahneleri cizgi filmden kaldirmaya cali$mi$, bunu beceremeyince de cizgi filmi hepten yoketmi$.

laik bir ulkenin resmi televizyon kanali icerisinde domuz karakteri var diye bir cizgi filmi imha edebiliyor, ustelik bu ulke benim ulkem, turkiyem.

ya$asin din ve devlet i$lerini birbirinden ayiran laiklik sisteminin vazgecilmez oldugu bir ulkenin kokten dinci kurumlari!

ya$asin domuzun ba$ini kesip etini bize yedirmeyen trt!

gene dinimizi imanimizi kurtardiniz.cenabi hak sizlerden razi olsun a.k.
bok bocegi
duyduğumda yuh artık ebesinin amı tepkisini vermeme sebep olmuş haber.. ulan bi kere domuzu yemek günah domuzu seyretmek değil.. ayrıca ben hiçbir psikopat çocuk tanımıyorum ki piglet gibi şeker şebelek gibi bir karakteri seyrettikten sonra içinde birden domuz yeme aşkı kabarsın aksine yemek isteyemez çocuk..

yeni icraatler bekliyoruz trtden.. bundan sonra içinde domuz görüntüsü olan filmler sansürlensin hatta o da yetmez domuz kelimesi dilimizden çıkarılsın, domuz resimleri çocukların erişemeyecekleri yerlere kaldırılsın.. aynen böyle devam.. laik(!) ülkeyiz ya biz, koçum benim be..
goetica
artık neye sansur koyacağını şaşırmış trt’nin ba$ka bir abes eylemi.bahsedilen domuz ki dunyanın her yerinde çocuklar olsun buyukler olsun gunumuze kadar ve gunumuzde de severek izlenilen winnie the pooh çizgi filminin bir karakteridir.nedir yani çocuklar domuzu görünce "aman allahım domuz yemeliyim" krizlerine girip allah yolundan mı $a$acaklardır.
ama tabi doğru gunumuzde pokemon izleyip kendini "pikaçuyum ben" diyerek camlardan atan çocuklarımız,ben "polat alemdarım" diye insanlara kur$un yağdıran gençlerimiz,dizi karakteri öldü diye gazeteye ilan veren insanlarımız bile var;mazallah domuz falan olmak isterlerse ne yaparız.

kapansın barlar açılsın camiler,kızlar okumasın allah yolundan $a$masın,butun kanallarda ilahi gösterilsin,ya$asın trt,ya$asın sansur..

$ey bikaç $ey daha diyecektim ben..bırakın..laağn..
walide sultan
domuz hayvaninin etinin yenmesi ve her turlu bu etten yapilacak urunun yenmesi dinimiz acisindan yasaklanmi$tir. dine inaniyorsak icaplarina da uymak gerektir. buraya kadar kabul.
lakin, tanriya ve onun birligine inaniyorsak, bunu seyretmemek veya seyrettirmemek tanriya kar$i gelmek boyutundadir. cunku diger hayvanlar gibi, bu hayvan da tanrinin rizasiyla, neslini surdurmektedir.ozellikle domuz yavrularinin sevimliligi butun dunya devi $irketler tarafindan en gozde reklam unsurlari olarak kullanilmaktadir. zararsiz bir hayvandir, cocuklarin bu hayvani seyretmeleri hic sakincali degildir. bazilari neden korkuyorlar ve bu hayvani niye lanetliyorlar? tanri bile lanetlememi$.
hatta bunu seyredecek ya$ta bir cocugum olsa bunu seyretmesini te$vik eder, kurtlar vadisinden uzak tutardim.
tamu
piglet, trt yasaklamış olmasına rağmen şu sıralar yeni vermeye başladığı çizgi film tanıtımlarında yer almaktadır.kararından vaz mı geçti acaba diye düşündürmüştür.
nickmickyock
5 yaşındaki bir çocuğun tepkisi aynen şöyledir: "ama o da bir hayvaaaan.."
ayrımcılıktan uzak bir nesil düşlerken, daha çok küçük yaşlarda beyinlerine bu tarz tabular sokan zihniyet aynı derecede tvdeki şideete ne tepki göstermektedir acaba? bugün domuz resmi çizmekten alıkoyulan çocuk yarın buzdolabına bile gavur icadı der.
pinkcat
ayran reklamlarındaki ineğin memelerini müstehcen bulup yasaklanmasını isteyen zihniyetin elinden çıkmadır büyük ihtimalle...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol