seks yapmamak için bahane bulmak zorunda olmak

imgoindeeperunderground
kadına mahsus bir sıkıntıdır bu. erkeklerin "istemiyorum"u ya anlamaması ya da yanlış anlamasından mütevellit bir durumdur. "istemiyorum" üzerine çıkan kavgalar sonucu kadınlar bugün başım ağrıyor, kıçım ağrıyor, belimde fıtık çıktı gibi bahaneler uydurması gerekir. çünkü erkek "istemiyorum"u "sen artık beni istemiyorsun", "sen benden soğudun", "sen artık beni sevmiyorsun", "neden istemiyorsun?" ve hatta "başkasını mı istiyorsun" daha uzarsa "istiyo musun amuga koduum" şeklinde uzatırda uzatır, en temizi "başım ağrıyor" ve "yorgunum" çok zorda kalınırsa ise "regl oldum ben" kullanılır. keşke gerek olmasa ama oyunların kurallarına göre oynanması lazım malesef..
cucugamusi
turlu nedenlerden dolayi ayrilamayan ve seninle yatmak istemiyorum diyemeyen korkak partnerin entipuften nedenler one surmesi (menfaaat var isin icinde)
bokk
belki, ama yalnızca belki, partnere naz yapmak suretiyle alınan zevki arttırmak, efenime söyleyeyim, elde edilen şeyin aslında pek kıymetli ve her zaman da öyle düşmeyen bir şey olduğunun, sadece karşı taraf değil şahsın bizzat kendisinin de istemesi durumunda ancak sevişileceğinin ima edilmesi, yahutta ben aslında kolay bir kız değilim, her önüme gelene vermem mesajı vermek amacıyla seks yapmamak için nedenler sıkmak zorunda olmak, zorunda olmak değil belki bazen tercih etmek de olabilir, durumu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol