professor x

0 /
professor x
professor x-charles francis xavier patrick stewart

mutant güçleri:
aklınızdan geçeni biliyor. inanılmaz bir telepati gücüne sahip. bu sayede aklınızı okuyabilir, düşüncelerinizi çalabilir ve hafızanızı silebilir. kafanızdaki herşeyi diske kaydetmenizde fayda var!
karakter tanimi:
proffessor x, x-men’in yaratıcısı ve lideri olmasının yanında, verilen kararlardan sorumlu olan operasyonların ardındaki isim.
fakliliklar:
filmde bazı barışçı yollar deneyen professor x’in aksine çizgi romandaki professor x hiçbir zaman savaştan kaçmayan bir karakter.
paralaks
dört bir yandan yaptığımız istekleri usanmadan çalan taze dj.sabahları kahvaltı yapmak yerine yoğurt yediğini de öğrendik.
addicted to pain
şimdiye kadar hiç tarzı olmasa bile radyo yayınlarına gelmiş dinlemiş insandır,ayrıca bilgisayar konusunda çok bilgilidir,gitar çalar iyi entryler yazan bilgiçtir.haa tabi beni bugece radyonun chat bölümünde yarmıştır o ayrı.
pixie
yaptığı türkçe yayını dinlerken otobüsü kaçırdığım insanoğludur. hayatımda ilk ve herhalde son defa bu kadar türkçe şarkıyı ardarda dinlemişimdir, bana bu anı yaşattığı için kendisine şükranlarımı sunarım.
phoebus
ultimate x-men’de oğlu öldü diye ben ne babayım ne kocayım nede adam gibi öğretmenim diye üzülen kel kafalı insan.charles xavier.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol