alerji yapmayan kedi

floydian
amerikalı bilim adamlarının yeni ürettikleri kedi ırkıdır.


"amerikalı bilim adamları, alerji yapmayan kedi ırkı yarattı. san diego kentindeki biyoteknoloji şirketi allerca tarafından yapılan açıklamaya göre, “genetik ayrıştırma” tekniğini kullanan araştırmcıların yaratmayı başardığı kediden satın almak isteyenler 4 bin doları gözden çıkaracak.


san diego kentindeki biyoteknoloji şirketi allerca tarafından yapılan açıklamaya göre, “genetik ayrıştırma” tekniğini kullanan araştırmacıların yaratmayı başardığı kediden satın almak isteyenler 4 bin doları gözden çıkaracak.

açıklamaya göre, uzmanlar kedinin insanda alerjiye yol açan protein genlerini belirledikten sonra bunları gidermek amacıyla genetik müdahalede bulundu ve birkaç kuşak sonra “süper kedi” üretmeyi başardı.

şirket yöneticisi megan young, “alerjileri yüzünden kedi sahibi olamayan insanlar, artık antihistaminiklere para harcamayacak. alerji riski ortadan kalktı” dedi."

haberturk
ohannessenpetersburgerking
amerikali bilim adamlarinin yaptigi gereksiz seylerden bir tanesi daha.. dna ile oynama firsati bulmalarina ragmen, kedilerin en yaygin sorunlarina degilde gereksiz yada daha az gerekli seylerle ugrasirlar. sonrada akilli olduklarini iddaa ederler. ayni imkanlara sahip sozum ona bir turk "alerjisi olan almasin kardesim" diyerek olaya cozumu getirir ve arastirma icin ayrilan odenegi kediye kanat takma calismalari icin kullanir.
kitten
laboratuar hayvanı yapılmış, genetiğiyle oynandığı için alerji yapan kedilerden daha çok hastalanacak, soyağacında genetik zayıflığı had safhada olan tomarla yavru bırakacak ve normal bir kediden çok daha çabuk ölecek olan ticaret metası.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol