karga bar

hllrsn
süper bir bar gidilmesi gerekir.her sene bob marley nin doğum gününü de kutlarlar barkovizyon gösterileriyle.
raiden
özellikle kışları şöminelerden birinin yanına oturulması halinde daha da sevilesi mekandır.yalnız son zamanlarda biraya iyice su karıştırmaya başlamışlardır haberdar olunsun...
tamu
kapısı, arayan bulamasın da fıtık olsun diye gözden uzakta, yerin altına doğru yapılmış bir bar. tabela da yok, bir tane karga şekli koymuşlar kapının üstüne, orasının karga bar olduğunu anlayalım diye. çok çok tebrikler.
deniztema
gidip tavuklu-mantarlı makarna ile kırmızı şarap içerek doruğa ulaşılan mekandır.genel olarak grunge bir havası ve dekoru vardır.
deus ex machina
iyi bar, barlar sokağı’nın incisi. çok da güzel bir binaya sahiptir, özellikle ara katları bana pek bir çekici gelmekte. yazık ki ben de sigara yasağından nasiplenenlerden olduğum için, orada oturmak bize haram. gece vakti aşağıdaki küçük bahçemsi alanda yer bulmaksa neredeyse imkansız. böylece gidilir, uzaktan bahçe süzülür-elbette ki doludur- yine de bir umut garsona sorulduktan sonra tıpış tıpış üst kata çıkılır, eğer boş ise köşedeki yuvarlak masaya oturulur ve alkol alımına başlanır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol