her kadın potansiyel bir annedir

walide sultan
elbette oyledir, tanri bu kutsal vazifeyi onlara vermi$tir. onlardan bunu vazifeyi yerine getirenler, evlat sahibi olanlar nereden bilsinler ki? bir gun bu evlat, ukte $eklinde de olsa, boyle bir bok yiyecek, tutup sozluge boyle bir ukte girecek. sonra da bu uktecinin hic bir gunahi olmayan annesine kufurler edilecek.annesi mi onermistir ona bilgic oglum boyle bir ukte gir diye sanki?
zaten toplumdan bilmem ne cocugu seklinde baslanan butun bu kufurler, anayi kutsal sayan dinimiz acisindan da buyuk gunaha girmek demektir.
hasta ruhlu insanlarin i$leridir bunlar. kendileri hastadirlar. etrafinda sinirlerini bozarak hasta etmeye calisirlar. bir suru polemige sebebiyet verirler. ha biz ne yapmisiz, sen boyle bir ukte verdiysen antitezini de sana hediye ediyoruz demisizdir. daha anlamadiysa sevgili gunes yurekli bilgic kendisine anlayacagi bicimde sunmustur. olay bitmistir. bitmesi gerekmektedir. al uktesini ver dersini birak! seklinde kalmalidir.
4ever
buradan yola cikarak düz mantikla her erkek potansiyel babadir,her cocuk potansiyel pic dogma ihtimaline sahiptir,her erkek dönektir,her ibne potansiyel baba degildir,her lezbiyen potansiyel vibratör tüketicisidir gibi uzaar da gider...
guzelonlu
cennetin annelerin ayakları altında olması herkadının anne olması gerektigi hissiyatini uyandırması muhtemeldir bu sebepten dolayı herkadın anne olmak ister ve potansiyel olarak her kadın bir annedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol