25 haziran 2006 bilgi sözlük istanbul zirvesi

0 /
pixie
11 haziran bilgi sözlük istanbul zirvesi başlığından buraya yönlendirildiniz. kabul ediyor musunuz?

evet // hayır

harika. şimdi iki seçenek var, ya hala buradasınız ve bu yazıyı okuyorsunuz, ya da saf saf yukardaki kelimelerden birisine tıkladınız ve başka bir başlık altındasınız. hala burada olanlar için, şimdi, özetler.

sbamk sbamk sbamk!!() zirveden son dakika haberleri! finaller dörtnala mı yaklaşıyorlar? öss derdiyle mi cebelleşmektesiniz, gün mü saymaktasınız. yoksa gurbetten geleceksiniz de tarihler mi uyuşmuyor. bilgi sözlük hizmette sınır tanımaz. ekibin istanbulda yapacağı söylenen zirve sırf sizin için ertelendi sevgili bilgiçler! !

yurda dönüş yapacakların, sınavlara çalışacakların hali ve hatrı gözönünde bulundurularak buluşma 24 haziran tarihine ertelenmiştir.

kızılcıklar olup da silelere dolduğu zaman başlık tekrar sol frame’e taşınacak, kontenjan belirlenecektir.

şimdi dağılın ulan.

edit:dağılın dediysek abartmayın.
pixie
öeah. pixie hala tarih hesaplaması yapamamaktadır. onun 24 dediği 25tir. zaten dediklerine tek kaşınız havada bakınız. kesin vadır bi yamuk.

dipnot:bu entry girildikten saniyeler sonra başlık 25 haziran olarak değiştirilecektir.
ohannessenpetersburgerking
"efenim izmir’de yapilani yok mu bu zirvelerin?" dedirten baslik. istanbul’u zirvalar nedeniyle birakip sehir degistiren bir yazarin, gundeme gelen bu zirveler nedeniyle pismanlik duymasina da yol acabilmektedir.
laluska
"istanbulda anladık ama nerde?" dedirten başlık. kimler gelecek kimler gelmeyecektir? şunun şurasında düzenlenmesine 5 gün kalmış, acele örgütlenme lazım.
phoebus
katılmak istediğim ama taksimde olmasını istemediğim zirve.. o değilde rock’n coke’dada yapmak lazım bunlardan birine..
pixie
zirve buluşma yeri hakkında detay bilgi şöyledir:

yer: taksim.
mekan: galatasaray lisesi önü.
saat: 13:00
istikamet: cafe’nin biri.
maksat: muhabbet.

geri kalan bütün ayrıntılar doğaçlama olarak belirlenecektir.
gelecek olanların önümüzdeki 5 gün içerisinde mutlaka bana bildirmeleri gerekmektedir, bir problem olmaması için önceden herkesten telefon numarası alınacaktır.

"yok kardeşim vermem ben elaleme telefonumu" derseniz sizi dumanla da çağırabiliriz.
independence
24 haziran gununden "yarin muhakkak bu zirveye gitmeliyim, yarin muhakkak bu zirveye gitmeliyim, yarin muhakkak bu zirveye gitmeliyim, yarin muhakkak bu zirveye gitmeliyim" du$unceleri ile saatler boyu cebelle$ip 25 haziran gunu saat minimum 11:00 e kadar gelecegimden kesin emin olup, saatler 11:30 u gosterdiginde yine bir sebeple cayacagim zirve.hayir o kadar eminim ki olacaklari saat ve dakikalarina varana kadar yazdim i$te.
x
çanakkalede asker olduğum için katılamayacağım zirve. bir kopyası daha önceden yapılan ama bir çok kişinin gelirim deyip yalan olduğu ve 3-4 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen zirvenin bir nevi kopyası buluşma.
schenardi
birçok kişiden özür dileyerek gelmem beklenmeyen bu zirveye geçireceğim cerrahi operasyonun iki gün kadar ertelenmesi münasebetiyle kapıdan kovulsam bile bacadan girişeceğimi saygılarımla arzeder, bu gelişmeden rahatsız olması muhtemel kişileri saygıyla selamlar ve onlara siperlerini almalarını tavsiye ederim...
goetica
butun sene "aman okul da neymiş gezelim açılalım" modunda ortalıkta dolanıp sene sonu geldiğinde 8 dersten kalan bu allahın kulunun şimdi de "o butunleme senin bu butunleme benim" koşturacağı için katılamayacağı zirvedir.
edit:ders çalışmak..ders çalışmak..ders çalışmak..ders çalışmak..
pinkcat
’ya allahaşkına bi zirve de izmirde yapın istanbula dönmeme war daha öldürtecek misiniz siz beni sinirden!’ nidalarıyla karşıladığım zirvedir.hatta ukte bile doldurulası zirvedir.
pixie
kimler uğruna devamlı ertelenmiştir bu zirve.. biraz daha biraz daha ileri alınmıştır hep. fakat sonu yine aynıdır. . kimse kolundan tutulup 40 gün 40 gece sözlük dedikodusu yapmaya mecbur bırakılmayacaktır. güzel ve güneşli bir pazar gününde birkaç saatimizi konuşup gülüşerek geçirmeyi planlamaktayız, hepsi bu. katılmayanları bilmem ama, katılanların birkaç saat için de olsa çok eğlenecekleri bir buluşmadır bu. zirve demek bile hata olur.

hayatından zaman ayıran herkese buradan ayrı ayrı teşekkür edilir.

pixie
ithilquessir
schenardi
faten
countess
sukela
belirtilen tarih ve saatte sözlüğün boş olacağını ya da istanbul dışındaki yazarların sözlükte yalnız kalacağını kanıtlayan başlıktır.
zirveyi sorarsanız o da çok iyi birşeydir.
carpediem
eger tatili bir kaç gün erteleyebilirsem katılacagım buluşmadır. katılamazsam, ithilquessir’dan çayı bir dahaki buluşmaya alırım, schenardi’yle de poğaca yemeye gideriz diyerek entrymi sonlandırıyorum. sevgiler saygılar efendim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol